Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.244 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #11 Kompetankedi dedi: Bu üçünü ChatGPT'ye tablo oluşturt hangisi işine gelirse al. Genişletmek için tıkla... GPT'ye göre aralarında en iyisi MCHOSE A5 Ultra Black şimdi inceleme videolarını izliyorum
Kompetankedi dedi: Bu üçünü ChatGPT'ye tablo oluşturt hangisi işine gelirse al. Genişletmek için tıkla... GPT'ye göre aralarında en iyisi MCHOSE A5 Ultra Black şimdi inceleme videolarını izliyorum
mellow83 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #12 Lyc dedi: GPT'ye göre aralarında en iyisi MCHOSE A5 Ultra Black şimdi inceleme videolarını izliyorum Genişletmek için tıkla... Rawm leviathan v4 aldım dün elime geçti güzel mouse hocam. Mouselar hakkında bilgim yok 10 senedir g300s kullanıyordum çok fazla yorum yapmam doğru olmaz ama mouse kaliteli bence tercih edebilirsin.
Lyc dedi: GPT'ye göre aralarında en iyisi MCHOSE A5 Ultra Black şimdi inceleme videolarını izliyorum Genişletmek için tıkla... Rawm leviathan v4 aldım dün elime geçti güzel mouse hocam. Mouselar hakkında bilgim yok 10 senedir g300s kullanıyordum çok fazla yorum yapmam doğru olmaz ama mouse kaliteli bence tercih edebilirsin.