CS2 video kaydı nasıl alınır?

qReeN

Decapat
Daha fazla  
Şimdi benim çok hoşuma giden playlerim oluyor maç içerisinde OBS kaydı kapalıyken. Bu maçları CS'nin kendisinden indirip nasıl güzel bir kayıt alabilirim bir bilgisi olan var mıydı acaba?

Şimdi benim çok hoşuma giden playlerim oluyor maç içerisinde OBS kaydı kapalıyken. Bu maçları CS'nin kendisinden indirip nasıl güzel bir kayıt alabilirim bir bilgisi olan var mıydı acaba?
CS bilmem ama OBS kapalıykende nvidia dan veya medalden istediğin saniyeleri kayıt alabilirsin iyi vuruş vb olduktan sonra. CS'de proların maçlarını izleyip video atan var yt'ye. Yani faceit'te veya cs2 de olsa gerek araştırıp bulursun galiba.

Demodan güzel olmuyor bence. Güzel vuruş attığında ya da güzel oynadığında 30 saniyeyi veya ayarlayıp ne kadar istiyorsan kesit kesit olarak alsan daha iyi olur. Bunu da ekran kartın ile yapabilirsin iki tarafta da var özellik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı