CS2 viewmodel önerisi

Selamlar. CS:GO'da oyunum genelde sprey odaklıydı ve spreylerim isabetli olurdu transferleri iyi yapardım. CS2 de ise sprey atarken çok zorlanıyorum mermiler saçma sapan yerlere gidiyor ve çok silahlar çok sekiyor gibi hissediyorum. Oyundaki silahların spreyleri mi değişti? Uzun zaman sonra CS'ye döndüm ama 1 haftadır bayağı süre oynamama rağmen hala alışabilmiş değilim.
Önerdiğiniz viewmodel var mıdır?

Ben kendim şöyle bir şey kullanıyorum: Viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1.5; viewmodel_presetpos 2;
Internet üzerinden profesyonel oyuncuların kullandığı fovları deneyebilirsiniz.

CS2 ile alakalı tamamen. Viewmodel değişikliği veya konsoldan herhangi bir değişiklik silahların tepmesine bir etkisi yok. Oynaya oynaya alışılıyor. Kaç yıllık oyuncular bile hala aknin sekmesinden deli gibi rahatsız. Viewmodel önerim 68000.

Viewmodel sprayi iyileştirmez, sadece görünüm olarak yaparsınız.

X -3, Z 0.5, y 0.5 ben bunları kullanıyorum. Deneyebilirsiniz.

Hocam iyileştirmeden daha çok hissiyatı garip geldiği için sprey kaçıyor gibi hissediyorum.

Ben kendim şöyle bir şey kullanıyorum: Viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1.5; viewmodel_presetpos 2;

Teşekkürler.

Teşekkürler.

CS2 ile alakalı tamamen. Viewmodel değişikliği veya konsoldan herhangi bir değişiklik silahların tepmesine bir etkisi yok. Oynaya oynaya alışılıyor. Kaç yıllık oyuncular bile hala AKN'in sekmesinden deli gibi rahatsız. Viewmodel önerim 68000.

Evet hocam transfer ile aldıgım kill sayısı bir elin parmagını gecmez gerçekten çok değişik geliyor Ak yi kullanmak

Spray yardımını açıp bir süre öyle oynayabilirsiniz. Tekrar alışınca sabit Cross'a dönersiniz.

Doğrudur hocam muhtemelen öyle yapacağım.

Evet hocam transfer ile aldıgım kill sayısı bir elin parmagını gecmez gerçekten çok değişik geliyor ak yi kullanmak.

Çok normal olağan bir durum. Tamamen oyun yapımcıları ile alakalı olan bir şey :) eski ak artık yok. Boşuna demiyorlar CS2 CS'nin sonu diye. 2 yıl oldu hala hatra sayılır bir düzeltme yok. Adamlar kiralama getiriyorlar ama anticheat diye bir şey hala yok. Koskoca CS hilelere çözüm bulamıyor. Artık hilelerle iş birliği yaptığı kanaatindeyim.

Çok normal olağan bir durum. Tamamen oyun yapımcıları ile alakalı olan bir şey :) eski ak artık yok. Boşuna demiyorlar CS2 CS'nin sonu diye. 2 yıl oldu hala hatra sayılır bir düzeltme yok. Adamlar kiralama getiriyorlar ama anticheat diye bir şey hala yok. Koskoca CS hilelere çözüm bulamıyor. Artık hilelerle iş birliği yaptığı kanaatindeyim.

Eski hissiyat ile kill almak gerçekten çok tatmin ediciydi şu anda vuruyorum ama dümenden gibi geliyor gerçekten CS2 oyunu bitirmiş. Hile konusunda haklısınız direkt olarak hileyi sıfırlayan anticheatler piyasada varken hala getirmemelerinin bir sebebi olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı