irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #21 ArcadeCordex dedi: Hile problemleri olursa bir fark olmaz ama ikisi de oynanış bakımından baktığında farklı PUBG vs Fortnite'a benzer bu gidişat. Genişletmek için tıkla... CS'den bahsediyorsan, 4-5 aydir hile ile karşılaşmıyorum. 2020-2021'e göre hileler kayda değer ölçüde azaldı. Güven faktörünün yerlerse gezmemesi yeterli.
ArcadeCordex dedi: Hile problemleri olursa bir fark olmaz ama ikisi de oynanış bakımından baktığında farklı PUBG vs Fortnite'a benzer bu gidişat. Genişletmek için tıkla... CS'den bahsediyorsan, 4-5 aydir hile ile karşılaşmıyorum. 2020-2021'e göre hileler kayda değer ölçüde azaldı. Güven faktörünün yerlerse gezmemesi yeterli.
ArcadeCordex Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #22 gojousatoru dedi: CS'den bahsediyorsan, 4-5 aydir hile ile karşılaşmıyorum. 2020-2021'e göre hileler kayda değer ölçüde azaldı. Genişletmek için tıkla... Bir ara çok problem olmuştu hocam aynı sıkıntı teşkil ederse diye dedim. Uzun zamandır girmedim.
gojousatoru dedi: CS'den bahsediyorsan, 4-5 aydir hile ile karşılaşmıyorum. 2020-2021'e göre hileler kayda değer ölçüde azaldı. Genişletmek için tıkla... Bir ara çok problem olmuştu hocam aynı sıkıntı teşkil ederse diye dedim. Uzun zamandır girmedim.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 23 Mart 2023 #23 Valorant'ı zaten ezer. Onun dışında bir sözleri var, CS:GO'yu biz yarattık biz öldüreceğiz diye. Yani CS2 CS:GO'yu öldürecek. Valorant gibi bir oyun yapamaz bunu.
Valorant'ı zaten ezer. Onun dışında bir sözleri var, CS:GO'yu biz yarattık biz öldüreceğiz diye. Yani CS2 CS:GO'yu öldürecek. Valorant gibi bir oyun yapamaz bunu.
heaqens Decapat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 24 Mart 2023 #24 em1rrie dedi: Sizce CS2 Valorant'ı bitirebilecek mi? Genişletmek için tıkla... Valorant ne?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #25 Yeni oyun çıkmıyor, güncelleme geliyor. Bu karşılaştırmaları yapmaktan sıkılmadınız mı?
heaqens Decapat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 24 Mart 2023 #26 Ozzy Osbourne dedi: Ya daha oyun çıkmadan nasıl erken konuşabiliyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Valorant kapalı betasında da aynı şey olmadı mı? Ayrıca CS:GO zaten Valorant'ı bitirmişti.
Ozzy Osbourne dedi: Ya daha oyun çıkmadan nasıl erken konuşabiliyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Valorant kapalı betasında da aynı şey olmadı mı? Ayrıca CS:GO zaten Valorant'ı bitirmişti.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #27 em1rrie dedi: Sizce CS2 Valorant'ı bitirebilecek mi? Genişletmek için tıkla... Zaten CS:GO Valorant'dan hali hazırda daha iyi bir oyun.
em1rrie dedi: Sizce CS2 Valorant'ı bitirebilecek mi? Genişletmek için tıkla... Zaten CS:GO Valorant'dan hali hazırda daha iyi bir oyun.
heaqens Decapat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 24 Mart 2023 #28 BehzatAmirim dedi: Zaten CS:GO Valorant'dan halihazırda daha iyi bir oyun. Genişletmek için tıkla... Haklı.
BehzatAmirim dedi: Zaten CS:GO Valorant'dan halihazırda daha iyi bir oyun. Genişletmek için tıkla... Haklı.
BoraAlaBora Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 217 24 Mart 2023 #29 Bence eski kitle oyuna dönmez çünkü oyunun mekanikleri çok değişmiş. Sis bombası mermiler ve bomba ile delinebiliyor.
Bence eski kitle oyuna dönmez çünkü oyunun mekanikleri çok değişmiş. Sis bombası mermiler ve bomba ile delinebiliyor.
heaqens Decapat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 24 Mart 2023 #30 BoraAlaBora dedi: Bence eski kitle oyuna dönmez çünkü oyunun mekanikleri çok değişmiş. Sis bombası mermiler ve bomba ile delinebiliyor. Genişletmek için tıkla... Yenilikleri test etmek için bile döndüler, bak Berk'e cantuğ'a ne kadar heyecanlılar oyun için, hellian bile geçebilir.
BoraAlaBora dedi: Bence eski kitle oyuna dönmez çünkü oyunun mekanikleri çok değişmiş. Sis bombası mermiler ve bomba ile delinebiliyor. Genişletmek için tıkla... Yenilikleri test etmek için bile döndüler, bak Berk'e cantuğ'a ne kadar heyecanlılar oyun için, hellian bile geçebilir.