CS2 vs Valorant

Valorant gereksiz ve kolay bir oyun CS2 oynayın sorunların çoğu çözüldü gibi.

Betadan beri Valorant oynarım, ondan önceside CS doluydu her türlü CS derim sadece oynanış v.s değil bu oyun bir kültürdür kitlesiyle birlikte, içeceklerde Coca-Cola neyse CS de oyun dünyasında o'dur.

Çeşitlilik olarak Valorant avantajlı durumda. CS2 gerçekçiliği ile beni çekiyor. Gerçekçilikten kastım Valorant'ta rengarenk uçan kaçan karakterler varken CS2'nin oynanış ve karakterlerinin gerçek hayata daha yakın olması. Valorant hile durumu nedir bilmem ama CS2'de çok fazla hile var. İster inanın ister inanmayın oynadığınız her maçta en az bir kişi hile kullanıyor. Oyunu bırakmamın tek sebebi bu. Ayrıca CSGO'dan CS2'ye geçildiğinde çok fazla sorun vardı. Şu an ne durumda bilmiyorum. Birkaç ay önce hasret gidermek için girdiğimde mermilerin nişan aldığım yere gitmemesi beni soğutmuştu. Hala düzelmemiş sanırım.

Bence tartışmaya kapalı gibi tarafımız hep bellidir çocukluktan beri CS ciyiz. "CS2"

Bu sorunun sorulması bile csye hakaret artık ya. E-girl dolu oyunla csyi karşılaştırmayin artık. Valoranti savunan birinin ya seçkin alacak parası yoktur ya cs oynamayı beceremiyordur.

Mekanik olarak CS 2 kitle olarak CS2 ama sadece karakter dizayn ve skin dizayn olarak Valorant.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…