CS2 vs Valorant

Ben sürekli farklı oyunlar oynarım, tek bir oyuna yüzlerce saat gömmem. Bu yüzden biraz düzgün oynayabilmek için çok saat gömüp bir sürü şey öğrenmem gereken oyunları sevmem. Aimim arkadaşlarımın aiminden iyidir.Valocu arkadaşlarla Valoda 1v1 atınca genelde yenerim ama normal maçta benden iyi oynarlar. Oyun bilgisi çok fark ediyor. Ama CS'de aimin iyiyse bir noktaya kadar gelebiliyorsun zaten. Bu yüzden CS diyorum ben.

Soru yukarıdaki gibi. Sizin tercihlerini merak ettim.
Rekabetçi oyun hiç sevmediğim için, ikiside kötü.

Ama: Valorant aynı Zula misali bir fizik motoru var. CS2 ise daha tok ve gerçekçi hissettiriyor. Vurduğunuzda oturduğunu hissediyorsunuz. Valorant'ta ki öldürmeler ise hazır animasyon gibi.
Hikaye modları çıksa %100 CS2 daha kaliteli olurdu bu yüzden. Tabi arada ki performans farkına bakınca Valorant bilinçli tercih.

Sniper mekaniği olarak CS'yi seviyorum fakat hafif sprey yatkınlıklı oynanış dolayısıyla çok haz etmiyorum bu yüzden Valorant daha çok hoşuma gidiyor ve yetenek ile iş yapmak fena olmuyor, güncel saçma sapan karakter getirdikleri için bu durum çöp oldu diyebiliriz tabii.

İkisi de oynanır ama CS'ye güzel bir optimizasyon lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı