M Midnight Lizard Zeptopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Counter-Strike 2, Windows 7'de çalışır mı? Aşağıdaki video sebebiyle meraklandım ve sormak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Counter-Strike 2, Windows 7'de çalışır mı? Aşağıdaki video sebebiyle meraklandım ve sormak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 29 Ekim 2023 #2 Daha Steam Windows 7'de çalışmayacak hocam. Sizce CS2 çalışır mı? Artı 0 Eksi
KS KS M Midnight Lizard Zeptopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 534747 dedi: Daha Steam Windows 7'de çalışmayacak hocam. Sizce CS2 çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalıştıran arkadaşlar vardı forumda. Güncel durumunu merak ettim. Artı 0 Eksi
534747 dedi: Daha Steam Windows 7'de çalışmayacak hocam. Sizce CS2 çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalıştıran arkadaşlar vardı forumda. Güncel durumunu merak ettim.
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 690 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #4 534747 dedi: Daha Steam Windows 7'de çalışmayacak hocam. Sizce CS2 çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Elbette çalışıyor lakin bu VAC olayı fix yedi mi bilinmiyor. Muhtemelen fix yemiştir. Artı 0 Eksi
534747 dedi: Daha Steam Windows 7'de çalışmayacak hocam. Sizce CS2 çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Elbette çalışıyor lakin bu VAC olayı fix yedi mi bilinmiyor. Muhtemelen fix yemiştir.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.056 Çözümler 49 29 Ekim 2023 #5 Midnight Lizard dedi: Counter-Strike 2, Windows 7'de çalışır mı? Aşağıdaki video sebebiyle meraklandım ve sormak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Midnight Lizard dedi: Counter-Strike 2, Windows 7'de çalışır mı? Aşağıdaki video sebebiyle meraklandım ve sormak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef çalışmıyor.
KS KS M Midnight Lizard Zeptopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #6 Deluxonik dedi: Elbette çalışıyor lakin bu VAC olayı fix yedi mi bilinmiyor. Muhtemelen fix yemiştir. Genişletmek için tıkla... Video başlığını bile okumuyorsa yapacak bir şeyimiz yok. Steam desteğe mi sorsak Artı 0 Eksi
Deluxonik dedi: Elbette çalışıyor lakin bu VAC olayı fix yedi mi bilinmiyor. Muhtemelen fix yemiştir. Genişletmek için tıkla... Video başlığını bile okumuyorsa yapacak bir şeyimiz yok. Steam desteğe mi sorsak
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 29 Ekim 2023 #7 Midnight Lizard dedi: Çalıştıran arkadaşlar vardı forumda. Güncel durumunu merak ettim. Genişletmek için tıkla... CS2 kendisi Windows 10 ve üstü istiyormuş zaten. Artı 0 Eksi
Midnight Lizard dedi: Çalıştıran arkadaşlar vardı forumda. Güncel durumunu merak ettim. Genişletmek için tıkla... CS2 kendisi Windows 10 ve üstü istiyormuş zaten.