zqrba1 Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 CS2'de maç kazanıyorum fakat XP gelmiyor vermiyor.
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 6 Ağustos 2024 #2 Steam oyun ile ilgili destek kısımından yazabilirsiniz.
denizol1 Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 XP yi sadece seçkin girdiğin maçlarda kazanabilirsin. hesabında seçkin aktif değilse XP kazanman mümkün değil.
XP yi sadece seçkin girdiğin maçlarda kazanabilirsin. hesabında seçkin aktif değilse XP kazanman mümkün değil.
zqrba1 Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 denizol1 dedi: XP'yi sadece seçkin girdiğin maçlarda kazanabilirsin. Hesabında seçkin aktif değilse XP kazanman mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hesabımda seçkin var önceden girdiğimde veriyordu aynı şekilde girmeyi deniyorum vermiyor.
denizol1 dedi: XP'yi sadece seçkin girdiğin maçlarda kazanabilirsin. Hesabında seçkin aktif değilse XP kazanman mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hesabımda seçkin var önceden girdiğimde veriyordu aynı şekilde girmeyi deniyorum vermiyor.