Dextep Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:15 #1 Hangi moda girersem gireyim XP vermiyor. Dün 2 kez verdi daha XP alamadım. Arkadaş gösterge buga giriyor falan demişti. Nasıl TP alacağım?
Hangi moda girersem gireyim XP vermiyor. Dün 2 kez verdi daha XP alamadım. Arkadaş gösterge buga giriyor falan demişti. Nasıl TP alacağım?
Çözüm E E Eren12334 Dün 17:23 Dextep dedi: Hangi moda girersem gireyim XP vermiyor. Dün 2 kez verdi daha XP alamadım. Arkadaş gösterge buga giriyor falan demişti. Nasıl TP alacağım? Genişletmek için tıkla... Grubunuzda seçkin olmayan biri var ise XP kazanamazsiniz.
Dextep dedi: Hangi moda girersem gireyim XP vermiyor. Dün 2 kez verdi daha XP alamadım. Arkadaş gösterge buga giriyor falan demişti. Nasıl TP alacağım? Genişletmek için tıkla... Grubunuzda seçkin olmayan biri var ise XP kazanamazsiniz.
E Eren12334 Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 66 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:23 #2 Dextep dedi: Hangi moda girersem gireyim XP vermiyor. Dün 2 kez verdi daha XP alamadım. Arkadaş gösterge buga giriyor falan demişti. Nasıl TP alacağım? Genişletmek için tıkla... Grubunuzda seçkin olmayan biri var ise XP kazanamazsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Dextep dedi: Hangi moda girersem gireyim XP vermiyor. Dün 2 kez verdi daha XP alamadım. Arkadaş gösterge buga giriyor falan demişti. Nasıl TP alacağım? Genişletmek için tıkla... Grubunuzda seçkin olmayan biri var ise XP kazanamazsiniz.
KS KS Dextep Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:27 #3 Eren12334 dedi: Grubunuzda seçkin olmayan biri var ise XP kazanamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Eren12334 dedi: Grubunuzda seçkin olmayan biri var ise XP kazanamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.