CS2 yavaş sunucu karesi problemi

wAy 0ut

Decapat
Daha fazla  
2 gün önceye kadar hiçbir sıkıntı yoktu. Oyun güncelleme aldı. Ve böyle bir sorunla karşılaştım. Felaket derecede gecikme mevcut. Ben hayatımda ilk defa böyle bir sorun gördüm. Normal resmi sunuculardan tut TR pub serverlarında bile bu hatayı alıyorum. İnternetimde hiçbir problem yok. Bütün oyunları sorunsuz oynuyorum. Fakat CS de böyle bir hata alıyorum. Ve oyunu oynanmaz hale getiriyor. İnternette packet loss testlerinden tutun ping testleri de problemsiz. İnternet hızım 100 megabit.

Dosya Ekleri

• 20250113131924_1.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 158
  • 20250114141611_1.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @wAy 0ut, bu sorun senle alakalı değil. Girdiğin sunucuların performansıyla alakalı, bu yüzden senin yapabileceğin bir şey bulunmuyor.

Merhaba @wAy 0ut, bu sorun senle alakalı değil. Girdiğin sunucuların performansıyla alakalı, bu yüzden senin yapabileceğin bir şey bulunmuyor.
Bütün cs sunucularında mevcut. Sabit ipli sunuculardan tut. Resmi sunucular , mm sunucuları hepsinde aynı problem mevcut

Evet dediğim gibi normal bir durum, 10-30 arası tüm sunucularda gösteriyor artık.

Evet dediğim gibi normal bir durum, 10-30 arası tüm sunucularda gösteriyor artık.

Çogu insan o değerlere bakmadıgı için mi acaba görmüyor. İnanılmaz sıkıntılı bir durum ama. Hiçbir şeyi göremiyorsun. Ciddi anlamda oyun bitmiş biz sadece uzatmaları oynuyoruz resmen

Hocam aynı sorun var çevrimiçi olduğunuzu görünce yazayım dedim çözüldü mü?
Sorunu çözememiştim. Ondan sonra m2 değişikliğine gittiğim için baştan sistem kurdum. Mevcut durumda herhangi bir problem yok. Herhalde bu tarz sıkıntıları sadece mantıken format çözer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…