2 gün önceye kadar hiçbir sıkıntı yoktu. Oyun güncelleme aldı. Ve böyle bir sorunla karşılaştım. Felaket derecede gecikme mevcut. Ben hayatımda ilk defa böyle bir sorun gördüm. Normal resmi sunuculardan tut TR pub serverlarında bile bu hatayı alıyorum. İnternetimde hiçbir problem yok. Bütün oyunları sorunsuz oynuyorum. Fakat CS de böyle bir hata alıyorum. Ve oyunu oynanmaz hale getiriyor. İnternette packet loss testlerinden tutun ping testleri de problemsiz. İnternet hızım 100 megabit.
Çogu insan o değerlere bakmadıgı için mi acaba görmüyor. İnanılmaz sıkıntılı bir durum ama. Hiçbir şeyi göremiyorsun. Ciddi anlamda oyun bitmiş biz sadece uzatmaları oynuyoruz resmen
Çogu insan o değerlere bakmadıgı için mi acaba görmüyor. İnanılmaz sıkıntılı bir durum ama. Hiçbir şeyi göremiyorsun. Ciddi anlamda oyun bitmiş biz sadece uzatmaları oynuyoruz resmen
Sorunu çözememiştim. Ondan sonra m2 değişikliğine gittiğim için baştan sistem kurdum. Mevcut durumda herhangi bir problem yok. Herhalde bu tarz sıkıntıları sadece mantıken format çözer