CS2 yeni başlayanlar için öneri

Daha fazla  
Dostlar merhaba dün CS2 başladım, FPS oyunlarında geçmişim var. Bu oyunu nasıl öğrenebilirim acaba bilen var mı oyunda nasıl gelişebilirim?
Nasıl iyi bir oyuncu olabilirim aim nasıl geliştirebilirim olmalı spray nasıl geliştirebilirim acaba nasıl iyi bir oyuncu olabilirim.
CS:GO oynamışlığım var çok oynamadım.

Kendin için en doğru Crosshair'i bulup oyunda bol bol zaman geçirerek.

Crosshairmi buldum ama terimleri zamanla mı öğrenilir acaba aimbot neden yok oyundan nasıl aim geliştirebiliriz.

Şu anda atolye mapleri yok yakın zamanda gelir diye düşünüyorum ancak gelene kadar internette C2_aim mapını indirerek aim kasabilirsiniz.

Şu anda atolye mapleri yok yakın zamanda gelir diye düşünüyorum ancak gelene kadar internette C2_aim mapını indirerek aim kasabilirsiniz.

2K monitörüm var CS2 1280x960 yapınca oyun bulanık.
CS2 ilk defa başladım oyuna oyun maplerini bilmiyorum rekabetçi girmem sorun olur mu oyun bilgim yok oyunda terimleri bilmiyorum.

Hocam mapleri öğreneceksiniz, bol bol DM gireceksiniz, tilt olmayacaksınız ne kadar kötü oyuncu gelirse gelsin sakin kalacaksınız bunları yaptıkça oyunda zaman geçirdikçe aiminizde oyun bilginizde gelişecek.

Hocam mapleri öğreneceksiniz, bol bol DM gireceksiniz, tilt olmayacaksınız ne kadar kötü oyuncu gelirse gelsin sakin kalacaksınız bunları yaptıkça oyunda zaman geçirdikçe aiminizde oyun bilginizde gelişecek.

Mapleri nereden öğrenebilirim ölüm maçında öğrenebiliri miyim acaba bir daha spray olayı zamanla mı gelişiyor.
Rekabetçi ne zaman girilir acaba.

Mapleri nereden öğrenebilirim ölüm maçında öğrenebiliri miyim acaba bir daha spray olayı zamanla mı gelişiyor.
Rekabetçi ne zaman girilir acaba.

Silahların spray patternlarını öğrenmen lazım, mapleride ister DM'de istersen kendin özel oyun şeklinde açıp öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…