CS2 yeni bilet için hızlı kasma taktiği var mı?

Mami2020

Hectopat
Daha fazla  
Yeni gelen bilette ilk geldiğindeki gibi hızlı kasma taktiği var mı yoksa sadece amele gibi oynayarak mı kasmamız gerekiyor?

Hızlı kasma dediğin şey buglu sunucularsa, Valve bunu çoktan fixledi ve bu tarz sunucularda bilet kasanlara 1 yıl takas banı attı. Normal oynayarak kasman dışında bir yolu yok.

Onun dışında, basit eğlence sunucularında herkes mid rush veya lower rush atıp birbirini seri şekilde öldürüyordu, öyle bir olay da vardı. Ancak şu an hiç denk gelmiyorum.

Son düzenleme:
Hızlı kasma dediğin şey buglu sunucularsa, Valve bunu çoktan fixledi ve bu tarz sunucularda bilet kasanlara 1 yıl takas banı attı. Normal oynayarak kasman dışında bir yolu yok.

Onun dışında, basit eğlence sunucularında herkes mid rush veya lower rush atıp birbirini seri şekilde öldürüyordu, öyle bir olay da vardı. Ancak şu an hiç denk gelmiyorum.

Sunucu değil kral ilk geldiğinde basit eğlencede bol bol yıldız kasıyorduk o gibi. Bende kaçtır arıyorum bulamadım.

Hiçbir yolu yok şu an, en hızlı yöntem ölüm maçında ilk sıralara yerleşmek, birinci ile onuncu arasında büyük xp farkı var. Ben 2 - 3 dm atıp 1 yıldız dolduruyorum.

Ne yazık ki ölüm maçı. Ben de aynı şey için çözüm arıyorum ama yok malesef. Ölüm maçının da yarısından fazlası lanet olası hile botlarla dolu olduğu için ilk sıraya yerleşmen de zor...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı