D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 12 Salı 12:23 #11 Bıçak fiyatları düşünce kırmızı itemler de düşer.
M mathematic Megapat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 134 Çözümler 2 Perşembe 15:37 #12 Vio dedi: BUFF163 üzerinden 17 dolar civarı bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... BUFF163 Türkiye'de iş yapmıyordu o sorun giderildi mi? Alipay atlatılıyor mu artık?
Vio dedi: BUFF163 üzerinden 17 dolar civarı bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... BUFF163 Türkiye'de iş yapmıyordu o sorun giderildi mi? Alipay atlatılıyor mu artık?
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.994 Makaleler 3 Çözümler 20 Perşembe 15:55 #13 mathematic dedi: BUFF163 Türkiye'de iş yapmıyordu o sorun giderildi mi? Alipay atlatılıyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Alım yapmanın bir yolu varmış galiba YT de gördüm ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
mathematic dedi: BUFF163 Türkiye'de iş yapmıyordu o sorun giderildi mi? Alipay atlatılıyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Alım yapmanın bir yolu varmış galiba YT de gördüm ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.178 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:41 #14 mathematic dedi: BUFF163 Türkiye'de iş yapmıyordu o sorun giderildi mi? Alipay atlatılıyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Alipay'e TC kimliği ile kayıt olunca sadece bir kez, pasaportla olunca sınırsız işlem yapılabiliyormuş. O bir alışverişte satıcı takası geri çekerse hakkınız yanıyor. Çok iyi bir satıcıdan bulup almak lazım tek seferlik sağlam bir ürün.
mathematic dedi: BUFF163 Türkiye'de iş yapmıyordu o sorun giderildi mi? Alipay atlatılıyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Alipay'e TC kimliği ile kayıt olunca sadece bir kez, pasaportla olunca sınırsız işlem yapılabiliyormuş. O bir alışverişte satıcı takası geri çekerse hakkınız yanıyor. Çok iyi bir satıcıdan bulup almak lazım tek seferlik sağlam bir ürün.