Steam CS2 yeni takas koruması hakkında ne düşünüyorsunuz?

descian

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bir trader olarak sizinle bugün söyleşi yapacağım. CS2'ye bildiğiniz gibi yeni Update geldi. Bu güncelleme küçük ve orta yatırımcıları büyük etkileyecek çünkü takas sistemine aynı 2016'da olduğu gibi bir yeni sistem eklediler.

Yeni sistem ne derseniz:

Artık takas yaptıktan sonra 7 gün boyunca alıcı ya da satıcı bu takası iptal edebilecekler.

İptal eden kişiler 30 gün boyunca Steam pazarı ve topluluk pazarını kullanamayacaklar.

Bu sistem dolandırıcılıkları önleme amacıyla getirildi.

Peki 3. parti siteler nasıl etkilenecek?

Arkadaşlar anlık siteler ne çözüm bulur daha bilinmiyor ancak 3. parti sitelerde eşya alınıp satılırken büyük ihtimalle para artık satıcıya direkt olarak gitmeyecek. En mümkün sistem budur. Siteler 7 gün boyunca satıcının parasını donduracak böylece satıcı iptal etse dahi bakiye ona gidemeyecek. Ancak şöyle bir sıkıntı var ki satıcı iptal ederse alıcının bu süreyi bekleyişi boşa gidecek.

Bir de şöyle anlatayım sizin 10 bin dolarınız var ve item aldınız satıcı 6. günün sonunda bakti ki itemi 12 bin dolara çıkmış. Bunu iptal eder ve 2 bin dolarını kurtarır alıcınınca muhtemel kâr oranını düşürür. Para olduğu yerde durmuş gibi olacak.

Ve ayrıca itemi satarken takas banı olan 7 günlük sürenin ardından paranın gelmesi için de ayrıyeten bir 7 gün daha toplamda 2 hafta beklemiş olacaksınız.

Aylık 4 kere yapabileceğiniz al-sat miktarı 2'ye düştü. Elde edilebilecek potansiyel hızlı al-sat kârı 2 kat düşmüş oldu.

Bakalım piyasa bundan nasıl etkilenecek?

Siz de fikirlerinizi yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle geç kalınmış bir güncelleme. API dolandırıcılığı ya da hesap çalınmasıyla binlerce dolar zarar eden insanlar oluyordu.

Bıçak takaslamıştım ve bu gün hesaba çektim şuan 7 günlük koruma da bu süre bitene kadar bıçağı oyun içinde kullanamayacak mıyım

Bıçak takaslamıştım ve bu gün hesaba çektim şuan 7 günlük koruma da bu süre bitene kadar bıçağı oyun içinde kullanamayacak mıyım
kullanabileceksin ancak aldığın bıçak takasını adam her an 1 tuş ile iptal edebilir

bu arada bunlara ek olarak trade ile aldığınız kasaları açamıyor, stickerleri de kullanamıyorsunuz takas korumasından dolayı

Tradeitten takasladım şahıstan değil

@descian benim anlamadığım olay sitelerde hadi bunu yaptın 1 hafta bakiye beklettin satıcı bekliyor o sürede.Bu işlem steamde nasıl yürüyor?Uzun zamandır steamde al sat yapmıyorum.anlık olaraktan satıcıya para geçse ve satıcı o parayla steamde alış-veriş yapsa parayı bitirse üstüne itemi tekrar geri istese ne oluyor?steamde de bakiye bekleme olayı var mı?yoksa bunun önüne nasıl geçiliyor?

Mesela siteden bi adamla takas yaptım Deagle verdim AK aldım. Adam 5 gün sonra geri çekti kendi desenini, benim Deagle'da bana geri mi gelecek?

Mesela siteden bi adamla takas yaptım Deagle verdim AK aldım. Adam 5 gün sonra geri çekti kendi desenini, benim Deagle'da bana geri mi gelecek?
Evet eğer karşılıklı takas yaptıysanız iptal ettiğinizde sizin verdiğiniz geri gelir, onun verdiği ona gider.

İfadeler: Vio
CSFloat'dan takas yapsak ve karşı taraf geri çekse ne olacak? Şu an harici sitelerde takas yapılabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…