ömerziy0y0 Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #11 Wyrox dedi: Benim dediğimi uygulayın hocam dikey eşitleme kasma hissini engeller Genişletmek için tıkla... Öyle devam edeceğim gibi gözüküyor.
Wyrox dedi: Benim dediğimi uygulayın hocam dikey eşitleme kasma hissini engeller Genişletmek için tıkla... Öyle devam edeceğim gibi gözüküyor.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.392 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 5 Eylül 2023 #12 hayatsız insan dedi: Unlost FPS arttırma videoları candır. Unlike atanlarda gitsin yüksek performanslı bilgisayarlarında yüksek ayarlarda oyunlarını oynasın. Genişletmek için tıkla... Genelde bende fps arttırma videolarını izlemezdim Unlost'un bu sefer benim bile bilmediğim ayarları yaptı, bayağı da işe yaradığını söyleyebilirim.
hayatsız insan dedi: Unlost FPS arttırma videoları candır. Unlike atanlarda gitsin yüksek performanslı bilgisayarlarında yüksek ayarlarda oyunlarını oynasın. Genişletmek için tıkla... Genelde bende fps arttırma videolarını izlemezdim Unlost'un bu sefer benim bile bilmediğim ayarları yaptı, bayağı da işe yaradığını söyleyebilirim.
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 5 Eylül 2023 #13 ömerziy0y0 dedi: Hocam herhangi bir FPS problemi değil benimkisi. Hertz değerinde sıkıntı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... CS2 bazı çözünürlüklerde sıkıntı çıkarıyor. Ondan ola bilir.
ömerziy0y0 dedi: Hocam herhangi bir FPS problemi değil benimkisi. Hertz değerinde sıkıntı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... CS2 bazı çözünürlüklerde sıkıntı çıkarıyor. Ondan ola bilir.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.392 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 5 Eylül 2023 #14 Wyrox dedi: Benim dediğimi uygulayın hocam dikey eşitleme kasma hissini engeller Genişletmek için tıkla... Vsync online oyunlarda yırtılmayı önler akıcılığı arttırır ama gecikme yaşatır. Hatırlatıyım dedim.
Wyrox dedi: Benim dediğimi uygulayın hocam dikey eşitleme kasma hissini engeller Genişletmek için tıkla... Vsync online oyunlarda yırtılmayı önler akıcılığı arttırır ama gecikme yaşatır. Hatırlatıyım dedim.