CS2 yüksek ms nasıl düzeltilir?

raidenqwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart
CS2'de TR sunucusu olmadığını biliyorum fakat Almanya sunucusunda 80 civarı ms alıyorum. Sorun şu ki Valorant'ta Almanya Frankfurt sunucusunda 50-60 civarı ping alıyorum. Arkadaşım Valorant'ta Frankfurt serverında 70 civarı alıyor. CS'de de 70 civarı alıyor onunki normalken benimki neden bu kadar yüksek?

Ekran görüntüsü 2025-02-10 194841.png

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de TR sunucusu olmadığını biliyorum fakat Almanya sunucusunda 80 civarı ms alıyorum. Sorun şu ki Valorant'ta Almanya Frankfurt sunucusunda 50-60 civarı ping alıyorum. Arkadaşım Valorant'ta Frankfurt serverında 70 civarı alıyor. CS'de de 70 civarı alıyor onunki normalken benimki neden bu kadar yüksek?

Eki Görüntüle 2420821

CMD'yi yönetici olarak başlat ipconfig /flushdns yaz sonra Denetim Masası'ndan ağ ve internet kısmına gel oradan ağ paylaşım merkezine gir sol menüden bağdaştırıcı seçeneklerini değiştire bas hangisi bağlandığın internet ya da Ethernet SE ona çift tıkla oradan özellikler IPv4 yazana çift tıkla aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanı işaretle 1. boşluğa 1.1.1.1 ikincisine ise 1.0. 0. 1 noktalar kendisi var sadece sayıları yaz sonra PC'yi yeniden başlat olur mu belki bilmem ama bende biraz düştü denediğimde.

CMD'yi yönetici olarak başlat Ipconfig /flushdns yaz sonra Denetim Masası'ndan ağ ve internet kısmına gel oradan ağ paylaşım merkezine gir sol menüden bağdaştırıcı seçeneklerini değiştire bas hangisi bağlandığın internet ya da Ethernet SE ona çift tıkla oradan özellikler IPv4 yazana çift tıkla aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanı işaretle 1. boşluğa 1.1.1.1 ikincisine ise 1.0. 0. 1 noktalar kendisi var sadece sayıları yaz sonra PC'yi yeniden başlat olur mu belki bilmem ama bende biraz düştü denediğimde.

1 ms bile düşmedi hala 80-85 geziyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı