SquaT Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar AMD anti lag açık olmasına rağmen pingim yüksek ölünce 70 doğunca 120 300 bandına çıkıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar AMD anti lag açık olmasına rağmen pingim yüksek ölünce 70 doğunca 120 300 bandına çıkıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
A alperen424 Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cybersecurity Analyst 7 Aralık 2024 #2 Hocam sunuculardan kaynaklı olabilir bende de öyleydi.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.052 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 SquaT dedi: Arkadaşlar AMD anti lag açık olmasına rağmen pingim yüksek ölünce 70 doğunca 120 300 bandına çıkıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Amd anti lag senin mouse klavye gecikmenle alakalı bir şey.
SquaT dedi: Arkadaşlar AMD anti lag açık olmasına rağmen pingim yüksek ölünce 70 doğunca 120 300 bandına çıkıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Amd anti lag senin mouse klavye gecikmenle alakalı bir şey.
SquaT Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 alperen424 dedi: Hocam sunuculardan kaynaklı olabilir bende de öyleydi. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz. the world is yourss dedi: AMD anti lag senin mouse klavye gecikmenle alakalı bir şey. Genişletmek için tıkla... Pardon o zaman hocam kusura bakmayınız.
alperen424 dedi: Hocam sunuculardan kaynaklı olabilir bende de öyleydi. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz. the world is yourss dedi: AMD anti lag senin mouse klavye gecikmenle alakalı bir şey. Genişletmek için tıkla... Pardon o zaman hocam kusura bakmayınız.
A alperen424 Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cybersecurity Analyst 7 Aralık 2024 #5 SquaT dedi: Sorunu nasıl çözdünüz. Pardon o zaman hocam kusura bakmayınız. Genişletmek için tıkla... Sunucuları genişletmemişler. Çok fazla kişi oynadığı için oyunu doluluk var ve uzak serverlara atıyor olabilir.
SquaT dedi: Sorunu nasıl çözdünüz. Pardon o zaman hocam kusura bakmayınız. Genişletmek için tıkla... Sunucuları genişletmemişler. Çok fazla kişi oynadığı için oyunu doluluk var ve uzak serverlara atıyor olabilir.
SquaT Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #6 alperen424 dedi: Sunucuları genişletmemişler. Çok fazla kişi oynadığı için oyunu doluluk var ve uzak serverlara atıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu süreçte yapmam gereken bir şey var mı?
alperen424 dedi: Sunucuları genişletmemişler. Çok fazla kişi oynadığı için oyunu doluluk var ve uzak serverlara atıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu süreçte yapmam gereken bir şey var mı?
A alperen424 Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cybersecurity Analyst 7 Aralık 2024 #7 SquaT dedi: Peki bu süreçte yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Ben geceleri giriyordum aktiflik azalınca.
SquaT dedi: Peki bu süreçte yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Ben geceleri giriyordum aktiflik azalınca.
SquaT Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #8 alperen424 dedi: Ben geceleri giriyordum aktiflik azalınca. Genişletmek için tıkla... Anladım peki ayarlardan yapmam gereken ayar var mı?
alperen424 dedi: Ben geceleri giriyordum aktiflik azalınca. Genişletmek için tıkla... Anladım peki ayarlardan yapmam gereken ayar var mı?
A alperen424 Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cybersecurity Analyst 7 Aralık 2024 #9 SquaT dedi: Anladım peki ayarlardan yapmam gereken ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
SquaT dedi: Anladım peki ayarlardan yapmam gereken ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
SquaT Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #10 alperen424 dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024