CS2'da eskisi gibi oynanamıyor

Lithel

Decapat
Daha fazla  
Okul başladığında ailem derslerim için bilgisayarı kaldırır bende bu sürede ayda 1 veya 2 kez internet cafeye gider CS atar çıkardım. Bu yüzdende elim fareye dokunduğunda eskisi gibi olmazdı ama iyi de kd oranları alırdım. 2024 yazıyla şu anki halimin hiçbir benzerliği yok. 2024 yazında aim kasmadığım halde yoldaşta çift keleş gördüm şu an ise Nova 4'ten üste çıkamıyorum. Aimbotzda çalışıyorum ölüm maçları giriyorum ama hala eskisi gibi olduğumu düşünmüyorum. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı Valorant'ta bana oldu ve çözemedim oynadıkça daha da kötü oluyorum.

aga 1-2 gün oyuna girme ondan sonra dm falan kas bende öyle yaşıyorum böyle yapınca düzeliyor denemekten zarar gelmez

Ben sekiz kere global oldum da noldu yani. Fazlasıyla boş yere kasıyoruz. Sen yeterince iyisindir elinden geleni yapıyorsun oyna geç eğlencesine takıl dal maçlara. Hilesi batsın bitmek bilmiyor. Değişik dünyalardan insanlar katılıyor maçlara mesela selamlaşıyorum mikrofona üflüyor iletişimi bu başka amacı yok göremiyorum çoğu toksik kitle.

Hocam ben CS2'den zevk alamıyorum o yüzdende oynayamıyorum CS:GO'da iken oynadıkça oynayasım geliyordu ve de iyi oynuyordum.

Hocam ben CS2'den zevk alamıyorum o yüzdende oynayamıyorum CS:GO'da iken oynadıkça oynayasım geliyordu ve de iyi oynuyordum.
CS:GO'da AK-47'nin sesi bambaşkaydı aimbotz recoilde 30/30 yapıyordum. CS2'de silahı bile doğru düzgün kullanamıyorum. Hocam bu durum beni çok çok üzüyor gerçek hayatta pek arkadaşım yok. Tek eğlencem gta online ile cs2.

aga 1-2 gün oyuna girme ondan sonra dm falan kas bende öyle yaşıyorum böyle yapınca düzeliyor denemekten zarar gelmez
Hocam her deathmatch'de çok değişik elemanlar geliyor. Robot gibi oynuyorlar arkadan gelsen bile bir anda durup flick atıyor ve hep ctde oluyor o elemanlar. Deathmatchde gerçekten bot var mı?

CS:GO bambaşka bir seviyeydi hocamm onun verdiği tat CS2 de asla olmayacak.

Valorant'ı geçmek için atılan bir adımdı ama işe yaramadı bence.

Hocam CS2'yi çıkararak Valorant'a oyuncu kazandırdı Valve onu geçeceğim derken gerisinde kaldı hata yaptı. He bir de CS2'yi çok erken çıkardı.

Evet deathmatch'de silah yarışında bot var hele dm'de hepsi öyle zaten. Full xp mi kastiriyorlar madalyami onu anlamadım. Oyun ölmüş ama cenazesini kaldıran yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…