CS2'de 0 pingli birini görmek

Abitcan

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO 2 oynarken bir Tab yapayım da pingime bakayım dedim, bir de ne göreyim: Adamın pingi 0 (sıfır). Gözlerime inanamadım. Bu nasıl olabiliyor yahu? Benim en düşük seviyelerde 53 falan pingim var ama adam 0 (sıfır) ping ile oynuyor. Ben mi abartıyorum, yoksa bu gerçekten de öyle mi? En aşağıda kırmızı yeri işaretlediğim yer.

Dikkatli bakarsanız 1 ping ile de oynuyorlar

Dikkatli bakarsanız 1 ping ile de oynuyorlar
1 ping normal. Bunu Türkiye'de Elayja gibi LoL oyuncuları da görüyor. Fiber gibi yüksek internet hızı sunan mahalle altyapıları verebiliyor 1 Pingi. Ancak denildiği gibi 0 ping imkansız diye biliyorum. Çok yüksek hızlar olabilir ancak veri gecikmesi veyahut kaybı çok düşük de olsa oluyor. Ben mi yanlış biliyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:

GPON fiberinterneti varsa ve santrale çok yakınsa mümkündür. 8,9 Ping ile oynayabildiğim bir evde oturmuştum. Adresim değişti şu anda ortalama 50. Fakat yanlışlık olmasın internetim 8,9 Pingdi ama CS de bakmadım hiç.

Son düzenleme:
hocam ben Superonline'da 1000 mbit'lik bir hız alıyorum benim pingim neden 53? Ya da Türknet alsaydım da o zaman mı pingim çok düşerdi çünkü Superonline'ın ping değerleri ideal sayılabilecek türde benim için

CS de sanırım Türkiye'den en iyi 35-40 civarı falan oynanabilir hocam yanlış bilmiyorsam.

Genelde gördüğüm bildiğim herkes 50 civarında oynuyor.

Sunucu ile aranızdaki mesafe önemli. Hız mesafeyi kapatamıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…