CS2'de 0 pingli birini görmek

Dikkatli bakarsanız 1 ping ile de oynuyorlar.

1 ping olabilecek bir değer. Türkiye'de sunucuya uzak olduğumuz için en iyi internetle bile 20-30 ping altını görmek mümkün değil. Sunuyla arasında birkaç kilometre olan, interneti de ortalama üstü olan bir oyuncu 1-2 ping gibi değerler alabilir. 0 ping ise muhtemelen bug veya 0'a çok yakın bir ping değeri olduğu için 0 girilmiş (0.3 ms gibi) .Ağ gecikmesi olmadan online oyun oynamak mümkün değil.

LoL oynarken 1 ping alabiliyorum. İstanbul'da oturuyorsanız ve Server'de olduğunuz şehirdeyse 1 ping yanda video falan izlerseniz 2 ping görülüyor. Bu haliyle yabancılar içinde geçerli. Ben Almanya Serverinde CS oynarken ortalama 25-30 ping alıyorum CS2'de. İsveç serverlerinde bile 50 ping civarındayız 60 olmuyor. 0 biraz anormal ama 1 ping civarı diyebilirsiniz.

CS:GO hakkında bilgim yok ama adam kimseyi öldürmemiş skor 0 ya AFK bilmiyorum etkiliyor mu ya da bot.

Ancak denildiği gibi 0 ping imkansız diye biliyorum. Çok yüksek hızlar olabilir ancak veri gecikmesi veyahut kaybı çok düşük de olsa oluyor. Ben mi yanlış biliyorum?
Doğru biliyorsunuz. Ne kadar arada fiber olsa da mutlak 0 ms ping imkansızdır. olsa olsa 0.20 ms işte 0.40 ms gibi değerler olur. Ancak mutlak 0 ms olamaz.

Adam yeni katılmaktada olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…