CS2'de 1 ayda 30 seviye kasılır mı?

Talha Tan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an 10 seviyeyim. 2024 madalyasını almak istiyorum. Her gün rekabetçi girsem 30 günde 30 level kasabilir miyim? Artırılmış-Azaltılmış Xp muhabbetini pek bilmiyorum.

Arkadaşlar şu an 10 seviyeyim. 2024 madalyasını almak istiyorum. Her gün rekabetçi girsem 30 günde 30 level kasabilir miyim? Artırılmış-azaltılmış XP muhabbetini pek bilmiyorum.

Yapamazsın haftada en fazla 3 level atlayabilirsin onun dışında istediğin kadar oyna nokta TP verecek sana oyun.

7/24 oynasan bile imkansiz 1 hafta gibi bir sure denemistim yaklasik 8 saat oynuyordum ama bir yerden sonra TP bayağı azaliyor.

Çok fazla maç gireceğin için bir süre sonra alacağın TP kat ve kat azalacaktır. Bu yüzden level kasmak çok zor olacaktır.

Arkadaşlar şu an 10 seviyeyim. 2024 madalyasını almak istiyorum. Her gün rekabetçi girsem 30 günde 30 level kasabilir miyim? Artırılmış-Azaltılmış Xp muhabbetini pek bilmiyorum.
Haftada anca 2 level falan kasarsızınız. O da ayda 8 level eder. Rozet için mi soruyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…