saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 23 Nisan 2025 #11 taleNt dedi: O zaman dediğim gibi m4'ün birini çıkartıp AWP atheris en azından FT alırsanız gayet güzel olur. İleride de ak ye sticker craft ile gayet hoş olur Genişletmek için tıkla... Envanterimdeki kasaları satip diğerlerini de pazardan alacağım.
taleNt dedi: O zaman dediğim gibi m4'ün birini çıkartıp AWP atheris en azından FT alırsanız gayet güzel olur. İleride de ak ye sticker craft ile gayet hoş olur Genişletmek için tıkla... Envanterimdeki kasaları satip diğerlerini de pazardan alacağım.
taleNt Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 523 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Acer Nitro AN16-51-532R, i5-13500h, Rtx 4050, 32gb ddr5 5200mhz ram, 1tb ssd Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #12 saudae dedi: Eki Görüntüle 2476066 Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bence. Haftalık droplar ile de geri kalan skinleri toplarsınız
saudae dedi: Eki Görüntüle 2476066 Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bence. Haftalık droplar ile de geri kalan skinleri toplarsınız
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 23 Nisan 2025 #13 taleNt dedi: Gayet güzel bence. Haftalık droplar ile de geri kalan skinleri toplarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda 3D Secure ekranında kalıyorum bankam telefonuma doğrulama kodu göndermiyor satın alım yapamıyorum.
taleNt dedi: Gayet güzel bence. Haftalık droplar ile de geri kalan skinleri toplarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda 3D Secure ekranında kalıyorum bankam telefonuma doğrulama kodu göndermiyor satın alım yapamıyorum.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #14 saudae dedi: Hocam şu anda 3D Secure ekranında kalıyorum bankam telefonuma doğrulama kodu göndermiyor satın alım yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca attığım siteden almanızı öneririm. Daha ucuz. Sizin koyduğunuz M4 5.50 dolar Battle scarred CS. Floatta 5.80 dolar fıeld tested
saudae dedi: Hocam şu anda 3D Secure ekranında kalıyorum bankam telefonuma doğrulama kodu göndermiyor satın alım yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca attığım siteden almanızı öneririm. Daha ucuz. Sizin koyduğunuz M4 5.50 dolar Battle scarred CS. Floatta 5.80 dolar fıeld tested