CS2'de 10 maçtan 8'inde hile geliyor

İstisnasız abartmıyorum. Baseden vuruyorlar artık. 12K skorum var. Arkadaşlarımla girdiğim 10 maçın net 8'inde hile geliyor. Buna karşı bir önlem alma ihtimalim yok mu? Oynadığımız maçların kaydını alıyorum. Raporluyorum ama ban yemiyorlar. 1 ay önce bildirdiğim mevlana bile ban yememiş. Güven faktörüm yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paralı olan sürüm yoksa yapacak bir şey yok.

FACEIT deneyin. Oyunda VAC bile hileye çözüm değilken, bizim çözüm bulmamız bence imkansız.

Kanka ban yedirtmeyen güzel hileler 200liradan başlıyor yani 6 dolar civarı, bu kadar ucuz olunca da herkez kullanıyor.

12K puanda 10 maçın 8'inde hileyle karşılaşmak cidden abartı bir durum. Ya da çok şansızsınız. Yapacak pek bir şeyin yok. FACEIT kasabilirsin seçkin yerine.

Klasik CS seçkin olmasa normal ama seçkinde bu kadar fazla.

Kanka ban yedirtmeyen güzel hileler 200liradan başlıyor yani 6 dolar civarı, bu kadar ucuz olunca da herkez kullanıyor.
Yazılımla adam vurana adam demem ben. Er geç banlanir.

Hepsi The Cihan yüzünden.
Evet gördüm onu. Amerika'da ve ya Almanya'da oturup aynısı yapmaya kalksa hayatını karartırlar büyük ihtimal.

12K puanda 10 maçın 8'inde hileyle karşılaşmak cidden abartı bir durum. Ya da çok şansızsınız. Yapacak pek bir şeyin yok. FACEIT kasabilirsin seçkin yerine.
Bende maç kayıtları duruyor. Hepsinde kayıt aldım. Bana da saçma geldi çünkü. Boostlanip mi hile açıyorlar.

Hepsi the cihan yüzünden.

Kanka ezglobal çok leş bir yazılım. Ezglobal kullanıyorsan eğer ben ban yemek istiyorum demek gibi bir şey cihan sadece reklamını yapıyor. Kullanırken de 2-3 maçta hesabı patlıyor, reklamını yaptığı için adama sürekli hesap sağlıyorlar zaten.

Bende maç kayıtları duruyor. Hepsinde kayıt aldım. Bana da saçma geldi çünkü. Boostlanip mi hile açıyorlar.

Kanka boostlanıp hile açmıyorlar sıfırdan hileyle kasıyorlar, ban yemiyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…