CS2'de 100 ms almak normal mi?

F4nsly

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1660s 16gb i5 10400f 165 hz
Ben 40 ping ile oynarken aynı internete sahip olan arkadaşım 90-100 ping ile oynuyor. Kesin bir çözümü var mıdır?

Ben 40 ping ile oynarken aynı internete sahip olan arkadaşım 90-100 ping ile oynuyor. Kesin bir çözümü var mıdır?

Wi-Fi dongle falan kullanıyorsa yüksek ihtimal onlardandir Wi-Fi yüksek derecede gecikme ve downloadı kesintileyebiliyor duvarın içinden falan geçtiği için belki Ethernet ile bağlaması sorunu çözebilir.

Arkada internet kullanan hiç bir uygulama açık değilken ve interneti kullanan başkası yokken router’a kablo ile bağlandığında yine 100 ms alıyorlarlarsa isp de sorun vardır. Durum buysa destek kaydı açsınlar, işe yaramazsa isp değiştirmekten başka bir şey yapamazsınız.

Aynı internetten kastınız nedir? Aynı ağ üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz? yoksa aynı İSS mı kullanıyorsunuz?
Wi-Fi dongle falan kullanıyorsa yüksek ihtimal onlardandir Wi-Fi yüksek derecede gecikme ve downloadı kesintileyebiliyor duvarın içinden falan geçtiği için belki Ethernet ile bağlaması sorunu çözebilir.
Aynı internetten kastım, ikimiz de 100 mp internet kullanıyoruz. Aynı sağlayıcı aynı hız yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı