CS2'de 110-130 FPS arası performans normal mi?

Losive

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS A15 FA507NU modelim var, Ryzen 7 7735HS işlemci, 16 GB RAM ve 6 GB RTX 4050 ekran kartına sahip. CS2 oynarken ayarlarım düşük-orta seviyede olmasına rağmen, 110-130 FPS arasında alıyorum. Oynarken FPS düşüşünü fark etmemiştim ama FPS ayarını açınca fark ettim. Bu FPS seviyesi normal midir? Hangi ayardan kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop olduğu için normal ama bence laptopun sıcaklığını kontrol edin ve iç fan temizliğini bakımını yapın derim.

Lenovo Loq Ryzen 7 7435 Hs ve 4050 kullanıyorum. Ayarların hepsi en yüksekte 90-110 arasında alıyorum genellikle, bazen 80 lere düşüyor.

Laptop olduğu için normal ama bence laptopun sıcaklığını kontrol edin ve iç fan temizliğini bakımını yapın derim.
Anladım sağolun hocam 2 sene oldu alalı hiç temizliğini de yaptırmadım haklısınız oynarken klavyede ısı hissediliyor zaten İstanbul içi önerebileceğiniz servis var mı Asus kendi servislerinde yapıyor mu bu işlemi

Eğer kendiniz temizliyemiyorsanız bir servise götürün onlar temizler, İstanbul'da yaşamadığım için bilmiyorum nerede olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…