İ İnegöllüMusti Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #11 wherwismymnd dedi: Dediğim gibi eğer güncel olmayan sürücü varsa onları güncelleyin ve kesinlikle termal macununu yenileyin. Genişletmek için tıkla... Anladim.hocam pc kapattim biraz beklicem wherwismymnd dedi: Dediğim gibi eğer güncel olmayan sürücü varsa onları güncelleyin ve kesinlikle termal macununu yenileyin. Genişletmek için tıkla... sürücülerimin güncel olup olmadığına nasıl bakıcam Son düzenleme: 28 Temmuz 2025
wherwismymnd dedi: Dediğim gibi eğer güncel olmayan sürücü varsa onları güncelleyin ve kesinlikle termal macununu yenileyin. Genişletmek için tıkla... Anladim.hocam pc kapattim biraz beklicem wherwismymnd dedi: Dediğim gibi eğer güncel olmayan sürücü varsa onları güncelleyin ve kesinlikle termal macununu yenileyin. Genişletmek için tıkla... sürücülerimin güncel olup olmadığına nasıl bakıcam
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 28 Temmuz 2025 #12 İnegöllüMusti dedi: sürücülerimin güncel olup olmadığına nasıl bakıcam Genişletmek için tıkla... NVIDIA App'tan kontrol et veya sitesinden bakabilirsin.
İnegöllüMusti dedi: sürücülerimin güncel olup olmadığına nasıl bakıcam Genişletmek için tıkla... NVIDIA App'tan kontrol et veya sitesinden bakabilirsin.
İ İnegöllüMusti Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #13 wherwismymnd dedi: NVIDIA App'tan kontrol et veya sitesinden bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... O guncel hocam Bide kasa rezil halde hocam toz falan var ondan oliyo olabilirmi
wherwismymnd dedi: NVIDIA App'tan kontrol et veya sitesinden bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... O guncel hocam Bide kasa rezil halde hocam toz falan var ondan oliyo olabilirmi
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 28 Temmuz 2025 #14 İnegöllüMusti dedi: O guncel hocam Bide kasa rezil halde hocam toz falan var ondan oliyo olabilirmi Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Dediğim gibi kasanın güzelce bir tozunu alın ve termal macunu yenilerseniz çözülür muhtemelen.
İnegöllüMusti dedi: O guncel hocam Bide kasa rezil halde hocam toz falan var ondan oliyo olabilirmi Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Dediğim gibi kasanın güzelce bir tozunu alın ve termal macunu yenilerseniz çözülür muhtemelen.
İ İnegöllüMusti Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #15 wherwismymnd dedi: Evet hocam. Dediğim gibi kasanın güzelce bir tozunu alın ve termal macunu yenilerseniz çözülür muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hocam Acil Bi Bakarmısınız wherwismymnd dedi: Evet hocam. Dediğim gibi kasanın güzelce bir tozunu alın ve termal macunu yenilerseniz çözülür muhtemelen. Genişletmek için tıkla... İşlemci ısısı 80-90 arası sıkıntı olurmu pcyi kapatıyımmı yanma falan Son düzenleme: 28 Temmuz 2025
wherwismymnd dedi: Evet hocam. Dediğim gibi kasanın güzelce bir tozunu alın ve termal macunu yenilerseniz çözülür muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hocam Acil Bi Bakarmısınız wherwismymnd dedi: Evet hocam. Dediğim gibi kasanın güzelce bir tozunu alın ve termal macunu yenilerseniz çözülür muhtemelen. Genişletmek için tıkla... İşlemci ısısı 80-90 arası sıkıntı olurmu pcyi kapatıyımmı yanma falan
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 28 Temmuz 2025 #16 İnegöllüMusti dedi: Hocam Acil Bi Bakarmısınız İşlemci ısısı 80-90 arası sıkıntı olurmu pcyi kapatıyımmı yanma falan Genişletmek için tıkla... Hocam kısa vadede bir şey olacağını sanmıyorum ama siz yine de her ihtimale karşı kapatın derim. En yakın zamanda termal macunu ve temizlikleri yapın.
İnegöllüMusti dedi: Hocam Acil Bi Bakarmısınız İşlemci ısısı 80-90 arası sıkıntı olurmu pcyi kapatıyımmı yanma falan Genişletmek için tıkla... Hocam kısa vadede bir şey olacağını sanmıyorum ama siz yine de her ihtimale karşı kapatın derim. En yakın zamanda termal macunu ve temizlikleri yapın.