CS2'de 2. bir Prime hesap almak mantıklı mı?

DenizUmut0732

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, main hesabımda zaten Prime hesaba sahibim fakat bıçak almayı çok istediğim için parayı çıkartma süresini kısaltmak için birden çok Prime hesap alıp süre kısalıyormuş. İzlediğim videolarda denilene göre bu mantıklı mı ve bu bıçak parası ne kadar sürede çıkıyor? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim envanter olaylarına yeni adım attım. Ondan dolayı sizlere sormak istedim çünkü eğer mantıklı gelmezse 25 dolarlık bir bütçeyle ya envanter dizeceğim belli başlı ya da Prime hesap alacağım ikinci bir hesaba yorum yaparsanız sevinirim iyi Sosyaller

Merhaba dostlar, main hesabımda zaten Prime hesaba sahibim fakat bıçak almayı çok istediğim için parayı çıkartma süresini kısaltmak için birden çok Prime hesap alıp süre kısalıyormuş. İzlediğim videolarda denilene göre bu mantıklı mı ve bu bıçak parası ne kadar sürede çıkıyor? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim envanter olaylarına yeni adım attım. Ondan dolayı sizlere sormak istedim çünkü eğer mantıklı gelmezse 25 dolarlık bir bütçeyle ya envanter dizeceğim belli başlı ya da Prime hesap alacağım ikinci bir hesaba yorum yaparsanız sevinirim iyi Sosyaller

Bıçak parasını haftalık droplarla mı çıkartmaya çalışıyorsunuz?

Merhaba dostlar, main hesabımda zaten Prime hesaba sahibim fakat bıçak almayı çok istediğim için parayı çıkartma süresini kısaltmak için birden çok Prime hesap alıp süre kısalıyormuş. İzlediğim videolarda denilene göre bu mantıklı mı ve bu bıçak parası ne kadar sürede çıkıyor? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim envanter olaylarına yeni adım attım. Ondan dolayı sizlere sormak istedim çünkü eğer mantıklı gelmezse 25 dolarlık bir bütçeyle ya envanter dizeceğim belli başlı ya da Prime hesap alacağım ikinci bir hesaba yorum yaparsanız sevinirim iyi sosyaller.

Oynarım diyorsan almak tabii ki mantıklı. Aktif havuzdaki kasalara göre haftalık ortalama 1.15 dolarlık kasa alıyorsun ve yanına şansına bağlı skin sticker düşecek. Rare pool düşerse zaten parası hemen çıkar.

Haftalıkmin 50 cent garanti. Ben Mart'tan beri Prime kullanıyorum 30 dolar falan item düşürdüm (bayağı şanslıydım sizde bu kadar kısa sürmeyebilir). İkinci bir hesap mantıklı kendini amorti ettikten sonra haftada en kötü 1 dolar gelecek iki hesabınızdan. Sizin kararınız tabii ama ikinci hesap uzun vadede uygun. Yatırım tavsiyesi değildir bayağı vaktinizi alacak bir uygulamadır.

Son düzenleme:
Merhaba dostlar, main hesabımda zaten Prime hesaba sahibim fakat bıçak almayı çok istediğim için parayı çıkartma süresini kısaltmak için birden çok Prime hesap alıp süre kısalıyormuş. İzlediğim videolarda denilene göre bu mantıklı mı ve bu bıçak parası ne kadar sürede çıkıyor? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim envanter olaylarına yeni adım attım. Ondan dolayı sizlere sormak istedim çünkü eğer mantıklı gelmezse 25 dolarlık bir bütçeyle ya envanter dizeceğim belli başlı ya da Prime hesap alacağım ikinci bir hesaba yorum yaparsanız sevinirim iyi sosyaller.

CS2'yi çok oynuyorsanız almalısınız iki hesap aynı anda çok zor oluyor.

Bıçak parasını haftalık droplarla mı çıkartmaya çalışıyorsunuz?
Doğrudur hocam böyle bişey mümkünmüş bende neden olmasın dedim fakat ne kadar sürer hiçbir fikrim yok

Oynarım diyorsan almak tabii ki mantıklı. Aktif havuzdaki kasalara göre haftalık ortalama 1.15 dolarlık kasa alıyorsun ve yanına şansına bağlı skin sticker düşecek. Rare pool düşerse zaten parası hemen çıkar.
Rate pool ne oluyor hocam tam olarak ve aktif olarak zaten her gün oynuyorum çocukluğumdan beri cs oynuyorum sıkmaz yani ki zaten belli bir hedefim olduğu için sonunda sıkmaması lazım

Haftalıkmin 50 cent garanti. Ben Mart'tan beri Prime kullanıyorum 30 dolar falan item düşürdüm (bayağı şanslıydım sizde bu kadar kısa sürmeyebilir). İkinci bir hesap mantıklı kendini amorti ettikten sonra haftada en kötü 1 dolar gelecek iki hesabınızdan. Sizin kararınız tabii ama ikinci hesap uzun vadede uygun. Yatırım tavsiyesi değildir bayağı vaktinizi alacak bir uygulamadır.
Bıçak öyle kolay elde edilicek bir item olmayacak hocam tabiki bunun zorluklarını çekmem lazım yakın zamanda maaş alıcam ayriyeten acaba diyorum maaş parasıyla bir bıçak mı alsam diyorum kararsız kaldım açıkçası çünkü ajan olarak istediğim skin olarak istediğim şeyler var asimov neo noir gibi ne biliyim darrly gibi ajan olarak yani istediğim bazı şeyler var onları da bu şekil bu seçenekle alma fikrimde var

CS2'yi çok oynuyorsanız almalısınız iki hesap aynı anda çok zor oluyor.
Haftalık sadece 1 level atlamam yeterli bu da zaten 2 3 bilemedin 4 rekabetçi maçı ediyor onuda oynayayım bir zahmet

Doğrudur hocam böyle bir şey mümkünmüş bende neden olmasın dedim fakat ne kadar sürer hiçbir fikrim yok.

Rate pool ne oluyor hocam tam olarak ve aktif olarak zaten her gün oynuyorum çocukluğumdan beri CS oynuyorum sıkmaz yani ki zaten belli bir hedefim olduğu için sonunda sıkmaması lazım.

Bıçak öyle kolay elde edilecek bir item olmayacak hocam tabii ki bunun zorluklarını çekmem lazım yakın zamanda maaş alacağım ayrıyeten acaba diyorum maaş parasıyla bir bıçak mı alsam diyorum kararsız kaldım açıkçası çünkü ajan olarak istediğim skin olarak istediğim şeyler var Asiimov Neo noir gibi ne bileyim darrly gibi ajan olarak yani istediğim bazı şeyler var onları da bu şekil bu seçenekle alma fikrimde var.

Rare pool %1 ihtimalle düşen kasalara deniyor şu an %99 ihtimalle bu sitedeki 5 kasa https://www.csgodatabase.com/cases/ düşüyor. %1 ihtimalle düşen kasalar genel olarak çok daha pahalılar buradakilerden 100 dolarlık kasa bile var.

Rare pool %1 ihtimalle düşen kasalara deniyor şu an %99 ihtimalle bu sitedeki 5 kasa https://www.csgodatabase.com/cases/ düşüyor. %1 ihtimalle düşen kasalar genel olarak çok daha pahalılar buradakilerden 100 dolarlık kasa bile var.

Evet bu eski kasalar oluyordu sanırım onlar silah kasaları falan size göre ne yapmayalım sevgili hocam alınır mı?

Hocam bu şekilde bayağı bir para kasıp hem aldığı Prime hesapların parasını hem de istediği skinin parasını çıkaran bayağı bir kişi var.

Ve droplardan bayağı pahalı şeyler de düşebiliyor. Bence oynayacak zamanınız varsa alın.

Hocam bu şekilde bayağı bir para kasıp hem aldığı Prime hesapların parasını hem de istediği skinin parasını çıkaran bayağı bir kişi var.

Ve droplardan bayağı pahalı şeyler de düşebiliyor. Bence oynayacak zamanınız varsa alın.

Benim de kafama fena yattı ya vallahi gidip alacağım şimdi şu bravo kasasi veya silah kasasından atsa bir tane sadaka veririm yemin ediyorum 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı