GeForce NOW CS2'de 5 FPS veriyor

baykunduz31

Femtopat
Daha fazla  
Ben eski laptopuma GeForce NOW aldım ama internetten açtığımda mesela CS2 5 FPS ve çok kalitesiz ve inanılmaz bir gecikme var, yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarlarını yaptınız mı? Hangi paketi kullanıyorsunuz? Böyle bir durumun olmaması lazım aslında. Farklı oyunlarda da benzer FPS düşüşü oluyor mu?

Bu durum internet bağlantınızla da ilgili olabilir efendim, gecikmede olduğu için.

İnternet hızını ve pingini ölçer misin? 30 ms altında olması lazım ayrıca 25 Mbps veya üstü hızın olmalı. Ayrıca DNS değiştirdin mi veya VPN açık mı?
GeForce NOW uygulamasını aç > ayarlar > streaming quality kısmına git.
“Balanced” yerine “custom” seç ve şu şekilde ayarla: Resolution: 720p veya 1080p, frame rate: 60 FPS-, bitrate: 15-25 Mbps arası. Ayrıca: V-Sync veya Adaptive Sync ayarları varsa devre dışı bırak. Network status bölümünü açarak bağlantının nasıl olduğunu gözlemle.

Hocam CS2 de GeForce NOW'dan çok bir şey beklemeyin. CS2 gibi rekabetçi oyunlarda gecikme önemlidir ama GeForce NOW PC'ye oyunu başka serverden oynattırdığı için gecikme yüksek olur. Sorun FPS ise internet hızını kontrol edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı