CS2'de 5 yillik rozet neye göre veriliyor?

Kaskocu

Picopat
Daha fazla  
Profilimde Counter-Strike serisine ait bir oyunu ilk 5 yil once oynadigim yaziyor. CS2'de 5 yillik rozetimi ona gore mi alacağım yoksa CS:GO'yu ilk oynadigim tarihe gore mi alacağım? (Hangisine bakmaliyim?)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-02 233847.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında 2 ay fark var zaten, 2 ay erken alsan ne, geç alsan ne.

Counter-Strike serisinden herhangi bir oyunu 5 yıl veya daha eski tarihte çalıştırmış olmanız yeterli.

Benim abimin 7 yıllık hesabı var Steam'e kayıtlı şekilde CS'de, ama 5 yıl rozeti yok. Başka bir şey mi lazım acaba?

Profilimde Counter-Strike serisine ait bir oyunu ilk 5 yil once oynadigim yaziyor. CS2'de 5 yillik rozetimi ona gore mi alacağım yoksa CS:GO'yu ilk oynadigim tarihe gore mi alacağım? (hangisine bakmaliyim?

CS'yi 5 sene önce çalıştırıp oynaman lazım.

Çalıştırmasa da envantere ekleniliyor.
Her eski Steam hesabına bu rozet verilmiyor?

Benim abimin 7 yıllık hesabı var Steam'e kayıtlı şekilde CS'de, ama 5 yıl rozeti yok. Başka bir şey mi lazım acaba?

Hesabın 7 yıllık olması önemli değil. Önemli olan minimum 5 yıl önce oyunun satın alınmış veya çalıştırılmış olması.

Her eski Steam hesabına bu rozet verilmiyor?

Hesabın 7 yıllık olması önemli değil. Önemli olan minimum 5 yıl önce oyunun satın alınmış veya çalıştırılmış olması.

Tamam işte CS'yi oynuyordu o dönemde. Hala daha aynı hesapta oynar. Ama rozet yok işte. Neden yok onu anlamadım.

Yeni mi fark ediyorsunuz.
Neyi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…