CS2'de 6.000 TL'ye kadar bıçak önerisi

arasmaras

Hectopat
Yer
東京
Arkadaşlar anlık bir karar ile CS de bıçak almaya karar verdim. Ama tam emin değilim az bir miktar değil sonuçta ama düşünüce bu fiyata çok fazla şey kalmadı ve her yıl düşünürüm acaba bıçak alsam mı diye karar ve öneriyi size bırakıyorum arkadaşlar. Alınırsa hangi bıçaklar tercih edilebilir diye. Bütçe maksimum 6500TL'ye esner.

Paracord | Blue Steel FT
Gut Knife | Autotronic FT
Gut Knife | Lore FT
Navaja | Marble Fade FN (ben sevmiyorum ama seçenek olsun)
Falchion | Freehand FT

Ben bunları düşünürdüm, görünüş olarak Paracord ve Gut Auto güzel gözüküyor ama animasyon olarak her türlü Falchion bence. Bir inspect serverinde tek tek deneyip sen karar verebilirsin, sonuçta bunlar benim kişisel olarak alabileceklerim.

Fiyatları 130-170 dolar arası Dmarket üzerinden baktım bu arada.

Arkadaşlar anlık bir karar ile CS de bıçak almaya karar verdim. Ama tam emin değilim az bir miktar değil sonuçta ama düşünüce bu fiyata çok fazla şey kalmadı ve her yıl düşünürüm acaba bıçak alsam mı diye karar ve öneriyi size bırakıyorum arkadaşlar. Alınırsa hangi bıçaklar tercih edilebilir diye. Bütçe maksimum 6500TL'ye esner.

â Gölge Hançerler | BoÅel (EskimiÅ) Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! bu benim acayip hoşuma gidiyor.

Paracord | Blue Steel FT
Gut Knife | Autotronic FT
Gut Knife | Lore FT
Navaja | Marble Fade FN (ben sevmiyorum ama seçenek olsun)
Falchion | Freehand FT

Ben bunları düşünürdüm, görünüş olarak Paracord ve Gut Auto güzel gözüküyor ama animasyon olarak her türlü Falchion bence. Bir inspect serverinde tek tek deneyip sen karar verebilirsin, sonuçta bunlar benim kişisel olarak alabileceklerim.

Fiyatları 130-170 dolar arası DMarket üzerinden baktım bu arada.

Bowie tarafı sizce nasıl olur animasyon açısından?

Şahsi görüşüm ama oyunlara bu kadar para yatırma taraftarı değilim. Bir süre hoşunuza gitse de sonrasında pişman olabilirsiniz ve ilk günkü kadar hevesiniz de kalmayacaktır.

Şahsi görüşüm ama oyunlara bu kadar para yatırma taraftarı değilim. Bir süre hoşunuza gitse de sonrasında pişman olabilirsiniz ve ilk günkü kadar hevesiniz de kalmayacaktır.
Başka oyunlar için olsa katılırdım fakat CS bir yatırım aracı aynı zamanda. Hem kullanıp keyif alabilir, bir kaç ay sonra sattığında ise zarar etmez, belki kâr eder o yüzden geçerli değil bence.

Bowie tarafı sizce nasıl olur animasyon açısından?
Bence güzel, çekiş animasyonu hoş ama dediğim gibi çok kişisel bunlar. Hangisi güzel geliyorsa onu al, inspect serverlarında denemeden alma kesinlikle.
Örnek sunucu: dust2.epidemic.gg

Meselalık bir şey yok hocam madem görüşünüz böyle arkadaşların önerdiklerini alın. Ne demek istediğimi bir gün anlarsınız. Şimdiden hayırlı olsun. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı