ardas1 Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 Bugün 12:20 #1 Merhaba CS2'de bıçak almayı planlıyorum. Bütçem 7-8k arası, bu fiyatlarda alabileceğim animasyonu ve skini güzel bıçak öneriniz var mıdır?
Merhaba CS2'de bıçak almayı planlıyorum. Bütçem 7-8k arası, bu fiyatlarda alabileceğim animasyonu ve skini güzel bıçak öneriniz var mıdır?
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 12100F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek Bugün 12:27 #2 Hocam Falchion knife düşünebilirsin animasyon sevıyorsan milli bıçağımız avcı bıçağı da alabilirsin aslında bıçak alma işi senin zevkine kalmış hangisi hoşuna gidiyorsa al.
Hocam Falchion knife düşünebilirsin animasyon sevıyorsan milli bıçağımız avcı bıçağı da alabilirsin aslında bıçak alma işi senin zevkine kalmış hangisi hoşuna gidiyorsa al.
M Muraterduran Yoctopat Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Kasa: Asus Rog Strix Helios Ekran kartı: Msi Rtx 3090 suprimx gddr6 32gb İşlemci: Amd ryzen 5 7600x Anakart: Msi Pro B650M-A Wifi Ram: Kingston fury beast ddr5 16x2 32gb Psu: Asus Rog Thor 1000w platinum 2 Depolama: sk hynix 1tb m2 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı Bugün 12:40 #3 ardas1 dedi: Merhaba CS2'de bıçak almayı planlıyorum. Bütçem 7-8k arası, bu fiyatlarda alabileceğim animasyonu ve skini güzel bıçak öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hunstman lore ft kesinilikle
ardas1 dedi: Merhaba CS2'de bıçak almayı planlıyorum. Bütçem 7-8k arası, bu fiyatlarda alabileceğim animasyonu ve skini güzel bıçak öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hunstman lore ft kesinilikle
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 17 Bugün 12:46 #4 Gut knife - doppler, slaughter, altın seviyorsan tiger tooth fn bakabilirsin.
ardas1 Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 Bugün 14:17 #5 Önerdiğiniz bıçakları alabileceğim güvenli bir yer var mıdır? ByNoGame iyi midir? ein3kl dedi: Gut knife - doppler, slaughter, altın seviyorsan tiger tooth fn bakabilirsin. Genişletmek için tıkla...
Önerdiğiniz bıçakları alabileceğim güvenli bir yer var mıdır? ByNoGame iyi midir? ein3kl dedi: Gut knife - doppler, slaughter, altın seviyorsan tiger tooth fn bakabilirsin. Genişletmek için tıkla...
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 17 Bugün 16:22 #6 ardas1 dedi: Önerdiğiniz bıçakları alabileceğim güvenli bir yer var mıdır? ByNoGame iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bynogame, dmarket, csfloat, lis.skins, cs.money, shadowpay, tradeit.gg siteleri güvenlidir.
ardas1 dedi: Önerdiğiniz bıçakları alabileceğim güvenli bir yer var mıdır? ByNoGame iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bynogame, dmarket, csfloat, lis.skins, cs.money, shadowpay, tradeit.gg siteleri güvenlidir.