K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #1 CS2'de 200FPS civarı alırken 160 FPS'lere düştüğünü fark ettim. GPU kullanımı normal mi sizce?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 1 Mart 2025 #2 Fazla ısınmıyorsa sorun yok.
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #3 Xei dedi: Fazla ısınmıyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Isınmıyor stok soğutucu var işlemcide 60larda geziyor o da garip geldi
Xei dedi: Fazla ısınmıyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Isınmıyor stok soğutucu var işlemcide 60larda geziyor o da garip geldi
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 1 Mart 2025 #4 CS2'de işlemcinin önemi kadar ekran kartının da önemi vardır. Darboğaz yapıyor olabilir bana gpu kullanımı fazla geldi. Sisteminiz ne?
CS2'de işlemcinin önemi kadar ekran kartının da önemi vardır. Darboğaz yapıyor olabilir bana gpu kullanımı fazla geldi. Sisteminiz ne?
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #5 wherwismymnd dedi: CS2'de işlemcinin önemi kadar ekran kartının da önemi vardır. Darboğaz yapıyor olabilir bana gpu kullanımı fazla geldi. Sisteminiz ne? Genişletmek için tıkla... rx 6600 ryzen 5600 darboğaz yapmaması gerekmez mi?
wherwismymnd dedi: CS2'de işlemcinin önemi kadar ekran kartının da önemi vardır. Darboğaz yapıyor olabilir bana gpu kullanımı fazla geldi. Sisteminiz ne? Genişletmek için tıkla... rx 6600 ryzen 5600 darboğaz yapmaması gerekmez mi?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 1 Mart 2025 #6 Sisteminiz nedir? Benim ekran kartım işlemcime darboğaz yapıyor ve GPU kullanımı aynı şekilde. Sizin de ekran kartınız işlemciye göre daha güçsüz ise böyle olması normal.
Sisteminiz nedir? Benim ekran kartım işlemcime darboğaz yapıyor ve GPU kullanımı aynı şekilde. Sizin de ekran kartınız işlemciye göre daha güçsüz ise böyle olması normal.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 1 Mart 2025 #7 kozmosxd dedi: rx 6600 ryzen 5600 darboğaz yapmaması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz gayet güçlü. 1080p'de darboğaz yapmaz sorun başka birşeyden kaynaklanıyor olmalı. Sürücüleriniz güncel mi? İşlemciye undervolt yaptınız mı?
kozmosxd dedi: rx 6600 ryzen 5600 darboğaz yapmaması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz gayet güçlü. 1080p'de darboğaz yapmaz sorun başka birşeyden kaynaklanıyor olmalı. Sürücüleriniz güncel mi? İşlemciye undervolt yaptınız mı?
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #8 wherwismymnd dedi: İşlemciniz gayet güçlü. 1080p'de darboğaz yapmaz sorun başka birşeyden kaynaklanıyor olmalı. Sürücüleriniz güncel mi? İşlemciye undervolt yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Neyden olabilir başka? Virüs taraması yapmalı mıyım?
wherwismymnd dedi: İşlemciniz gayet güçlü. 1080p'de darboğaz yapmaz sorun başka birşeyden kaynaklanıyor olmalı. Sürücüleriniz güncel mi? İşlemciye undervolt yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Neyden olabilir başka? Virüs taraması yapmalı mıyım?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.960 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #9 Ortada darboğaz falan yok. Ekran kartının yüksek kullanılması iyi bir şey. FPS düşüklüğünün sebebi başka bir şey.
Ortada darboğaz falan yok. Ekran kartının yüksek kullanılması iyi bir şey. FPS düşüklüğünün sebebi başka bir şey.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 1 Mart 2025 #10 kozmosxd dedi: Neyden olabilir başka? Virüs taraması yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapın. Virüs varsa ondan da kaynaklanabilir. Dediğim şeyler güncel mi?
kozmosxd dedi: Neyden olabilir başka? Virüs taraması yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapın. Virüs varsa ondan da kaynaklanabilir. Dediğim şeyler güncel mi?