Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.842 Makaleler 2 Çözümler 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #11 Very high veya high ayarda oynuyor isen normal değerler. FPS dalgalanması da gayet normal. Sabitlemezseniz dalgalanır hep zaten.
Very high veya high ayarda oynuyor isen normal değerler. FPS dalgalanması da gayet normal. Sabitlemezseniz dalgalanır hep zaten.
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #12 Yutka46 dedi: Very high veya high ayarda oynuyor isen normal değerler. FPS dalgalanması da gayet normal. Sabitlemezseniz dalgalanır hep zaten. Genişletmek için tıkla... highda ama düne kadar 180-200 civarıydı garip geldi. wherwismymnd dedi: Yapın. Virüs varsa ondan da kaynaklanabilir. Dediğim şeyler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel olması lazım en son güncellemiştim. Kasperskydan tarama yapacağım.
Yutka46 dedi: Very high veya high ayarda oynuyor isen normal değerler. FPS dalgalanması da gayet normal. Sabitlemezseniz dalgalanır hep zaten. Genişletmek için tıkla... highda ama düne kadar 180-200 civarıydı garip geldi. wherwismymnd dedi: Yapın. Virüs varsa ondan da kaynaklanabilir. Dediğim şeyler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel olması lazım en son güncellemiştim. Kasperskydan tarama yapacağım.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.842 Makaleler 2 Çözümler 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #13 kozmosxd dedi: highda ama düne kadar 180-200 civarıydı garip geldi. Genişletmek için tıkla... 180-200 arası kalmasına imkan yok. Dikkatinizden kaçmıştır, daha da düşüyordur. High ayarlara göre normal değerler, endişelenmeyin.
kozmosxd dedi: highda ama düne kadar 180-200 civarıydı garip geldi. Genişletmek için tıkla... 180-200 arası kalmasına imkan yok. Dikkatinizden kaçmıştır, daha da düşüyordur. High ayarlara göre normal değerler, endişelenmeyin.
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #14 Yutka46 dedi: 180-200 arası kalmasına imkan yok. Dikkatinizden kaçmıştır, daha da düşüyordur. High ayarlara göre normal değerler, endişelenmeyin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim ama GPU kullanımı fazla gibi geldi sanki wherwismymnd dedi: Yapın. Virüs varsa ondan da kaynaklanabilir. Dediğim şeyler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam tam taramada virüs çıkmadı bu kadar fazla kullanmasının sebebini anlayamadım valla. Son düzenleme: 1 Mart 2025
Yutka46 dedi: 180-200 arası kalmasına imkan yok. Dikkatinizden kaçmıştır, daha da düşüyordur. High ayarlara göre normal değerler, endişelenmeyin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim ama GPU kullanımı fazla gibi geldi sanki wherwismymnd dedi: Yapın. Virüs varsa ondan da kaynaklanabilir. Dediğim şeyler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam tam taramada virüs çıkmadı bu kadar fazla kullanmasının sebebini anlayamadım valla.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 1 Mart 2025 #15 kozmosxd dedi: Anladım teşekkür ederim ama GPU kullanımı fazla gibi geldi sanki Hocam tam taramada virüs çıkmadı bu kadar fazla kullanmasının sebebini anlayamadım valla. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi değerler yanlış olabilir. MSI Afterburner denemişmiydiniz?
kozmosxd dedi: Anladım teşekkür ederim ama GPU kullanımı fazla gibi geldi sanki Hocam tam taramada virüs çıkmadı bu kadar fazla kullanmasının sebebini anlayamadım valla. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi değerler yanlış olabilir. MSI Afterburner denemişmiydiniz?
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #16 wherwismymnd dedi: Arkadaşın dediği gibi değerler yanlış olabilir. MSI Afterburner denemişmiydiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim 2 kere ama bir türlü değerleri ekrana yansıtamadım. Alternatif?
wherwismymnd dedi: Arkadaşın dediği gibi değerler yanlış olabilir. MSI Afterburner denemişmiydiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim 2 kere ama bir türlü değerleri ekrana yansıtamadım. Alternatif?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 1 Mart 2025 #17 kozmosxd dedi: Denedim 2 kere ama bir türlü değerleri ekrana yansıtamadım. Alternatif? Genişletmek için tıkla... RivaTuner ile mi kurdunuz?
kozmosxd dedi: Denedim 2 kere ama bir türlü değerleri ekrana yansıtamadım. Alternatif? Genişletmek için tıkla... RivaTuner ile mi kurdunuz?
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #18 wherwismymnd dedi: RivaTuner ile mi kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam olmadı nedense
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 1 Mart 2025 #19 kozmosxd dedi: Evet hocam olmadı nedense Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda yapılanları yaptınız mı?
kozmosxd dedi: Evet hocam olmadı nedense Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda yapılanları yaptınız mı?
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #20 wherwismymnd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda yapılanları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yine denedim yine olmadı.
wherwismymnd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda yapılanları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yine denedim yine olmadı.