wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 1 Mart 2025 #21 kozmosxd dedi: Evet hocam yine denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Garip. Eğer değerler doğruysa yapacak birşey yok dalgalanma elbet olur.
kozmosxd dedi: Evet hocam yine denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Garip. Eğer değerler doğruysa yapacak birşey yok dalgalanma elbet olur.
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #22 wherwismymnd dedi: Garip. Eğer değerler doğruysa yapacak birşey yok dalgalanma elbet olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah değildir hocam 98-99 arası geziyor çünkü Yeni aldım sistemi ekran kartını teste sokmadım
wherwismymnd dedi: Garip. Eğer değerler doğruysa yapacak birşey yok dalgalanma elbet olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah değildir hocam 98-99 arası geziyor çünkü Yeni aldım sistemi ekran kartını teste sokmadım
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 1 Mart 2025 #23 kozmosxd dedi: İnşallah değildir hocam 98-99 arası geziyor çünkü Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi normal değil bu kadar kullanım. kozmosxd dedi: İnşallah değildir hocam 98-99 arası geziyor çünkü Yeni aldım sistemi ekran kartını teste sokmadım Genişletmek için tıkla... 2.el mi aldınız?
kozmosxd dedi: İnşallah değildir hocam 98-99 arası geziyor çünkü Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi normal değil bu kadar kullanım. kozmosxd dedi: İnşallah değildir hocam 98-99 arası geziyor çünkü Yeni aldım sistemi ekran kartını teste sokmadım Genişletmek için tıkla... 2.el mi aldınız?
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #24 wherwismymnd dedi: Bana da öyle geldi normal değil bu kadar kullanım. 2.el mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır itopyadan aldım fabrikasyon bir sorun olabilir mi acaba?
wherwismymnd dedi: Bana da öyle geldi normal değil bu kadar kullanım. 2.el mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır itopyadan aldım fabrikasyon bir sorun olabilir mi acaba?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 1 Mart 2025 #25 kozmosxd dedi: Hayır itopyadan aldım fabrikasyon bir sorun olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Testleri yapmadan böyle bir tahminde bulunamayız hocam. Testleri yapabilirmisiniz?
kozmosxd dedi: Hayır itopyadan aldım fabrikasyon bir sorun olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Testleri yapmadan böyle bir tahminde bulunamayız hocam. Testleri yapabilirmisiniz?
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #26 wherwismymnd dedi: Testleri yapmadan böyle bir tahminde bulunamayız hocam. Testleri yapabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi testleri yapmalıyım?
wherwismymnd dedi: Testleri yapmadan böyle bir tahminde bulunamayız hocam. Testleri yapabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi testleri yapmalıyım?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 1 Mart 2025 #27 kozmosxd dedi: Hangi testleri yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için FurMark, işlemci için OCCT veya Cinebench. SSD sağlığı 100'dür ama testleri yapmışken onada bakmak isterseniz Hard Disk Sentinel var.
kozmosxd dedi: Hangi testleri yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için FurMark, işlemci için OCCT veya Cinebench. SSD sağlığı 100'dür ama testleri yapmışken onada bakmak isterseniz Hard Disk Sentinel var.
ali osman cengiz Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #28 sistem bilgilerini atarmısın
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 1 Mart 2025 #29 wherwismymnd dedi: Ekran kartı için FurMark, işlemci için OCCT veya Cinebench. Genişletmek için tıkla... Sorun ekran kartında değil mi? İşlemci performansı iyi ali osman cengiz dedi: sistem bilgilerini atarmısın Genişletmek için tıkla... rx 6600 ryzen 5600
wherwismymnd dedi: Ekran kartı için FurMark, işlemci için OCCT veya Cinebench. Genişletmek için tıkla... Sorun ekran kartında değil mi? İşlemci performansı iyi ali osman cengiz dedi: sistem bilgilerini atarmısın Genişletmek için tıkla... rx 6600 ryzen 5600
ali osman cengiz Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #30 İşlemci bilgilerini de atar mısınız?