deLoreaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 5 23 Haziran 2025 #11 Aerynix dedi: o klasörde önemli birşey yok değilmi Genişletmek için tıkla... 730 da cs2 ayarların oluyor benim bildiğim.
Aerynix dedi: o klasörde önemli birşey yok değilmi Genişletmek için tıkla... 730 da cs2 ayarların oluyor benim bildiğim.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.108 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #12 Aerynix dedi: o klasörde önemli birşey yok değilmi Genişletmek için tıkla... Yedek alabilirsin.
Aerynix Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #13 deLoreaN dedi: 730 da CS2 ayarların oluyor benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... KorkmuşHamster dedi: Yedek alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sorun çözüldü ayarlarımı yenilemem gerek ama o biraz uzun sürecek tekrardan teşekkürler.
deLoreaN dedi: 730 da CS2 ayarların oluyor benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... KorkmuşHamster dedi: Yedek alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sorun çözüldü ayarlarımı yenilemem gerek ama o biraz uzun sürecek tekrardan teşekkürler.
deLoreaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 5 23 Haziran 2025 #14 Aerynix dedi: Eyvallah sorun çözüldü ayarlarımı yenilemem gerek ama o biraz uzun sürecek tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim,iyi oyunlar.
Aerynix dedi: Eyvallah sorun çözüldü ayarlarımı yenilemem gerek ama o biraz uzun sürecek tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim,iyi oyunlar.