Rezz006 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 CS2'de turnleft tuşuyla sol dönüşü sağlıyoruz ve right tuşuyla sağ dönüş yapılıyor. Ben bu iki komutu bir tuşa atayarak A ve D tuşlarına daha rahat erişmek istiyorum, ancak komutları bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
CS2'de turnleft tuşuyla sol dönüşü sağlıyoruz ve right tuşuyla sağ dönüş yapılıyor. Ben bu iki komutu bir tuşa atayarak A ve D tuşlarına daha rahat erişmek istiyorum, ancak komutları bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
2 248285 Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 1.001 Çözümler 8 13 Haziran 2024 #2 "bind key +turnright;-turnright" "bind key +turnleft;-turnleft" key kısmına istediğiniz tuşu yazın örneğin => bind c +turnleft;-turnleft bind v +turnright;-turnright Tuşu yazdıktan sonra tek tek konsola yapıştırabilirsiniz.
"bind key +turnright;-turnright" "bind key +turnleft;-turnleft" key kısmına istediğiniz tuşu yazın örneğin => bind c +turnleft;-turnleft bind v +turnright;-turnright Tuşu yazdıktan sonra tek tek konsola yapıştırabilirsiniz.
Rezz006 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 248285 dedi: "Bind key +turnright;-turnright" "Bind key +turnleft;-turnleft" Key kısmına istediğiniz tuşu yazın örneğin => bind C +turnleft;-turnleft Bind v +turnright;-turnright Tuşu yazdıktan sonra tek tek konsola yapıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu CFG olarak ayarlayabiliri miyim CFG kodu şeklinde atarmısn Rezz006 dedi: Bunu CFG olarak ayarlayabiliri miyim onu da CFG şeklinde atar mısın? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 14 Haziran 2024
248285 dedi: "Bind key +turnright;-turnright" "Bind key +turnleft;-turnleft" Key kısmına istediğiniz tuşu yazın örneğin => bind C +turnleft;-turnleft Bind v +turnright;-turnright Tuşu yazdıktan sonra tek tek konsola yapıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu CFG olarak ayarlayabiliri miyim CFG kodu şeklinde atarmısn Rezz006 dedi: Bunu CFG olarak ayarlayabiliri miyim onu da CFG şeklinde atar mısın? Genişletmek için tıkla...