İki taraf için ayrı ayrı ajan almanıza gerek yok. Bildiğim kadarıyla bir ajanı iki tarafta da kullanabiliyorsunuz. Hatta CT tarafının default skinine benzeyen bir ajan çok pahalıydı bu sebepten. Yani 30 dolara 1 tane güzel ajan alabilirsiniz. Yine de yanlış bilgilendirme vermek istemem.
Biraz araştırdım ve böyle bir şey yokmuş. Bir ajan sadece bir tarafta kullanılabiliyormuş. Ya ben yanlış hatırlıyorum ya da değişti bu olay. Yanlış bilgi vermişim.İki taraf için ayrı ayrı ajan almanıza gerek yok. Bildiğim kadarıyla bir ajanı iki tarafta da kullanabiliyorsunuz. Hatta CT tarafının default skinine benzeyen bir ajan çok pahalıydı bu sebepten. Yani 30 dolara 1 tane güzel ajan alabilirsiniz. Yine de yanlış bilgilendirme vermek istemem.
Biraz araştırdım ve böyle bir şey yokmuş. Bir ajan sadece bir tarafta kullanılabiliyormuş. Ya ben yanlış hatırlıyorum ya da değişti bu olay. Yanlış bilgi vermişim.
Merhaba, Steam cüzdanımda 30 dolar mevcut. Cephanelik bileti almak istiyorum, 2 tane ayrıyeten de agent almak istiyorum. Hangisi mantıklı sizce? Cb almak mı yoksa t ve CT agent almak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.