CS2'de agent almak mantıklı mı?

SKVH

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Steam cüzdanımda 30 dolar mevcut. Cephanelik bileti almak istiyorum, 2 tane ayrıyeten de agent almak istiyorum. Hangisi mantıklı sizce? Cb almak mı yoksa T ve CT agent almak mı?

İki taraf için ayrı ayrı ajan almanıza gerek yok. Bildiğim kadarıyla bir ajanı iki tarafta da kullanabiliyorsunuz. Hatta CT tarafının default skinine benzeyen bir ajan çok pahalıydı bu sebepten. Yani 30 dolara 1 tane güzel ajan alabilirsiniz. Yine de yanlış bilgilendirme vermek istemem.

İki taraf için ayrı ayrı ajan almanıza gerek yok. Bildiğim kadarıyla bir ajanı iki tarafta da kullanabiliyorsunuz. Hatta CT tarafının default skinine benzeyen bir ajan çok pahalıydı bu sebepten. Yani 30 dolara 1 tane güzel ajan alabilirsiniz. Yine de yanlış bilgilendirme vermek istemem.

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Ama 1 tane ajan aldığımda da CT için ayrı agent almam lazım galiba. 1 tane ajan alıp hem t ve CT'de gözükseydi ne anlama gelirdi CT ajanının pazarda olması. 30 dolara ajan almak istemem maksimum 6 ila 7 dolarlık bir şey almak istiyorum gerisini de cb almak istiyorum mantıklı mı acaba sizce böyle bir şey?

Biraz araştırdım ve böyle bir şey yokmuş. Bir ajan sadece bir tarafta kullanılabiliyormuş. Ya ben yanlış hatırlıyorum ya da değişti bu olay. Yanlış bilgi vermişim.

Biraz araştırdım ve böyle bir şey yokmuş. Bir ajan sadece bir tarafta kullanılabiliyormuş. Ya ben yanlış hatırlıyorum ya da değişti bu olay. Yanlış bilgi vermişim.

Estağfurullah hocam sıkıntı yok. Dediğim şey şu an varmış bende öyle zannediyordum o zaman 1 tane agent alayım diğerini de cb alırım yanıtınız için tekrar teşekkür ederim.

Merhaba, Steam cüzdanımda 30 dolar mevcut. Cephanelik bileti almak istiyorum, 2 tane ayrıyeten de agent almak istiyorum. Hangisi mantıklı sizce? Cb almak mı yoksa t ve CT agent almak mı?

Ajanların fiyatı şu an normal seviyede hocam alım yapılabilir hem t hem de CT ajanı alabilirsiniz.
Binbaşı ricksaw | nswc seal ( CT ) + "doktor" romanov | sabre ( t ) öneririm iyi ajanlardır. İkisinin toplam fiyatı 30 dolara yakın geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı