CS2'de aim iyi olmasına rağmen adam vurulamıyor

Daha fazla  
Merhaba. Uzun zamandır aim çalışıyorum ve aimimi ortalama bir düzeye getirdim diyebilirim. Mesela FFA DM serverlerinde FACEIT 7-8 levellere kafa tutabiliyorum. Aim fight ta kazandığım oluyor falan. Ama gel gelelim rekabetçi maçlara adam vuramıyorum. Üzerine bir de rank kasmadığımdan Silver 1 elo da adam vuramıyorum. Örneğin daha bugün oynadığım maçta 3-4 el hiç adam göremedim, mide çıkıyorum adam Xbox'ta pusmuş bekliyor falan. Bazı maçlar 30 bazı maçlar 10 vuruyorum. Delirmek üzereyim. 2 nedene bağlıyorum ama emin değilim:
1. öz güvenli davranmayıp peek daha az atıyorum, agresif değilim.
2. DM'lerde onetaple daha rahat adam vuruyorum ama maçlarda heyecan yapıp adamı tarayıp vuramuyorum.
Sizin düşünceleriniz neler?

Aiminiz iyi değil demekki bazen bu yanılgıya bende düşüyorum iyi oynadım nasıl vuramıyorum gibi ama aslında iyi oynamıyorum

Sistemsel etkenler iyiyse devamı sizin becerinize kalıyor. Sakin kalmayı çözmeniz lazım ve spray atmayı da iyice çözmeniz lazım. Spray'e başlarsanız yarısında bırakmayıp Fight'ı kazanmanız lazım. Devamı taktikte bitiyor. Doğru yere peeklersen rahat adam vurursun ama bilinmedik yere peeklersen heyecanlanırsın. Rakibini tanı ve nerelerde durduğunu çöz. Durdukları yerlere göre peek at ama aynı şeyi art arda yapma.

Aim iyi değildir öyleyse.

Aiminiz iyi değil demek ki bazen bu yanılgıya bende düşüyorum iyi oynadım nasıl vuramıyorum gibi ama aslında iyi oynamıyorum.

İyi değil demeyelimde ortalama.. çünkü (belki kendime göre) güzel vuruşlarım var DM'lerde falan hatta çok kez hileci denilmişliği var benim için. Ama saçma sapan pusan rakipler yüzünden kill alamıyorum ve dediğim gibi öz güvensiz oynuyorum. Yani şöyle diyeyim, DM'lerde ki oynayışımı gerçek maçta yapamıyorum. Ama çoğu zaman 30 vuruyorum her maç. Sadece bu son gün böyle oldu.

Her zaman kendime sakin olmalıyım diyorum. Bir iki kere sakin kalmayı başarıp iyi killer çıkarabiliyorum. Ama sakin kalmayınca hiç kill alamıyorum. Sakin kalma işini nasıl halledebilirim?

Oyun sadece Aim demek değil ve DM'de adam vurabilmenin hiçbir anlamı yok çünkü çoğu kişi DM oynamayı dikkate almıyor fazla. Demek ki oyun bilgin zayıf adamların nerede ne yapabileceğini tahmin edemiyorsun ve az biraz oyunu dikkatli oynayan takım karşına çıkınca da tokat manyağı oluyorsun. Bu normal. Oyun bilgini geliştireceksin ancak o şekilde çözersin Aim olarak iyi olsan bile. Ayrıca FACEIT level 7-8'ler seviyesinde aimim var diyorsan da oyun bilgin olmasa bile minimum keleş rankında oynaman gerekir. Yani tahmin ettiğin kadar iyi bir aimin de yok. Ayrıca oyun bilgin zayıf.

DM ile mac farkli sadece aim yetmez kendine guvenmek iyi ama akilli oyna mac heyecani normal sprey kontrol etmeyi calıs Silver'da adamlar garip pozisyon alir bunlara dikkat et.

Oyun bilgim de oynayarak gelişecek yüksek ihtimal. FACEIT 7-8 level seviyesinde değilim tabikii ama o tarz DM sunucularında kd oranım genelde 0.8 - 1 arası geziyor. Her neyse, aslında aimim iyi değil sadece kendimi kandırıyormuşum. Bundan sonra daha fazla çalışmaya özen göstereceğim. Mesaj yazan herkese teşekkür ederim.

DM ile Mac farkli sadece aim yetmez kendine guvenmek iyi ama akilli oyna mac heyecani normal sprey kontrol etmeyi calis Silver'da adamlar garip pozisyon alir bunlara dikkat et.
tamamdır teşekkürler dikkat edeceğim

Ben CS de hiç aim kasmadan girerim FACEIT 7 lvlim Dust 2 rankım usta seçkin gümüş her önüme gelen yerde peek atıyorum vurabiliyorum da fakat 1V1 aim fightları alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…