Çözüldü CS2'de aim kayıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serhanszs

Hectopat
Selam, 2 gün önce kendi kendine Aim bir anda aşağı kaymaya başladı. fareyi tak çıkar yaptım olmadı oyunu sıfırladım olmadı dosya doğruladım olmadı sinirim bozulmaya başladı artık. belki burada derdime derman bulurum, videosunu çektim sorunumun buyurun izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda herhangi bir gamepad takılı ise çıkartıp tekrar dener misin?

Evet bilgisayarımda yıllardır bağlı olan Logitech 3D Pro Flight stick vardı CS:GO'da bir etkisi yoktu ama CS 2 de çalışıyormuş direkt oyuna girip denedim bunun yüzünden oluyor sorun çözüldü teşekkürler.

Şey deneyin bir de mouse yazılımını Aygıt Yöneticisi'nden sil kabloyu çıkar tak belki donanım sorunudur.
Sorunu çözdüm teşekkürler genede takılı olan farklı bi gamepad sıkıntı çıkarıyormuş.

Evet bilgisayarımda yıllardır bağlı olan Logitech 3D Pro Flight stick vardı CS:GO'da bir etkisi yoktu ama CS 2 de çalışıyormuş direkt oyuna girip denedim bunun yüzünden oluyor sorun çözüldü teşekkürler.

Sorunu çözdüm teşekkürler gene de takılı olan farklı bir gamepad sıkıntı çıkarıyormuş.

Gamepad taktıgını bilseydim onu da söylerdim görmeden bilmek kolay olmaz :D iyi eglenceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı