CS2'de aim nasıl gelişir?

fl0ris

Femtopat
Katılım
13 Nisan 2024
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ortalama bir aimim var. Aimmimi geliştirmek istiyorum ama aimbotz vs. çok sıkıcı geliyor. Hem aimmimi gelistirebilecegim hem de çok sıkıcı olmayan bir aim programı, uygulaması var mı? Önerir misiniz?
 
Aimbotz veya dm atmaktan başka yol yok, CS aimi için gidip de abidik gubidik uygulamalar denemeyin, CS aimi CS'de gelişir. Surf atılmalı her gün ilk iş, mouse hakimiyetine alışmak için, her gün kas hafızasını canlandırmak gerekli. Sonra aimbotz'da a d yaparak düşman kafası takip edin sniper ve rifleda, ak alın elinize bir bota aim tutun 2 mermi sıkın 2. mermiyi 2. düşmana kaydırın. Toplam 2 mermiyle 2 düşman öldürün yani ve es vermeyin arada, sprayin ilk 2 mermisi gibi düşünün. Sıkılınca dm geçin her silahla tamam bu aim oldu diyene kadar adam vurun. Mouse sens'inizin size ve oynadığınız ortama uygun olmasına dikkat edin direksiyon döndürür gibi döndürmeyin arkanıza dönmek için mousu kaldırmayın yerinden, arkaya da tekte dönün küçük flicklerde de rahatça atın, orta noktasını bulun. Aime çok takılmayın pozisyon bilgisi, clutch bilgisi, durum ve oyun okuma gibi şeyler çok daha önemli. Gamesens olmadan aim bir işe yaramaz, aim olmadan da sadece gamesens ile oyun kazanılabilir. İsterseniz dünyanın en iyi aimine sahip olun metaya uygun pozisyon bilgisi olmadan yine adam vuramazsınız. Oynadıkça gelişecek vurduğunuz her adamda daha da gelişiyorsunuz aime çok takılmayın dediğim gibi gamesens kasın oynadıkça aim gelişir zaten. Günde 15 saat aimbotz atın maçta afallayacaksınız, sürekli aimbotz oynamayın dm daha önemli. Aimbotz'u sadece ilk başta el alıştırma için kullanın gerisini dmde halledin.
 
Aimbotz veya DM atmaktan başka yol yok, CS aimi için gidip de abidik gubidik uygulamalar denemeyin, CS aimi CS'de gelişir. Surf atılmalı her gün ilk iş, mouse hakimiyetine alışmak için, her gün kas hafızasını canlandırmak gerekli. Sonra Aimbotz'da a D yaparak düşman kafası takip edin Sniper ve rifleda, ak alın elinize bir bota aim tutun 2 mermi sıkın 2. mermiyi 2. düşmana kaydırın. Toplam 2 mermiyle 2 düşman öldürün yani ve es vermeyin arada, sprayin ilk 2 mermisi gibi düşünün. Sıkılınca DM geçin her silahla tamam bu aim oldu diyene kadar adam vurun. Mouse sens'inizin size ve oynadığınız ortama uygun olmasına dikkat edin direksiyon döndürür gibi döndürmeyin arkanıza dönmek için mousu kaldırmayın yerinden, arkaya da tekte dönün küçük flicklerde de rahatça atın, orta noktasını bulun. Aime çok takılmayın pozisyon bilgisi, Clutch bilgisi, durum ve oyun okuma gibi şeyler çok daha önemli. Gamesens olmadan aim bir işe yaramaz, aim olmadan da sadece gamesens ile oyun kazanılabilir. İsterseniz dünyanın en iyi aimine sahip olun metaya uygun pozisyon bilgisi olmadan yine adam vuramazsınız. Oynadıkça gelişecek vurduğunuz her adamda daha da gelişiyorsunuz aime çok takılmayın dediğim gibi gamesens kasın oynadıkça aim gelişir zaten. Günde 15 saat aimbotz atın maçta afallayacaksınız, sürekli aimbotz oynamayın DM daha önemli. Aimbotz'u sadece ilk başta el alıştırma için kullanın gerisini DM'de halledin.

Çok teşekkür ederim. Bir sorum olacak ben yüksek sens oynayınca elimi kaldırmadan oynuyorum ama adamın kafasını tutturamiyorum düşük sens olunca da iyi hoş atıyorum ama elimi kaldırıyorum (dusukte daha iyi oynamama rağmen bazen elimi kaldırmam sorun oluyor) ne yapmalıyım ya da iyi sensi nasıl bulabilirim?
 
Rahat movement yaptığınız uçuk olmayan bir sens seçin, tek hamlede arkaya dönebildiğiniz, o anki e-DPI değerini tutturan düşük bir DPI ile deneyin bir de oynamayı. 400 DPI 2 Sens'te fareyi az hareket ettirince aim 800 DPI 1 Sens'e göre daha az döner. E-DPI'ı sabit tutarak değişik DPI değerleri ile ideal sensi bulmayı deneyebilirsiniz.
 
Rahat movement yaptığınız uçuk olmayan bir sens seçin, tek hamlede arkaya dönebildiğiniz, o anki e-DPI değerini tutturan düşük bir DPI ile deneyin bir de oynamayı. 400 DPI 2 Sens'te fareyi az hareket ettirince aim 800 DPI 1 Sens'e göre daha az döner. E-DPI'ı sabit tutarak değişik DPI değerleri ile ideal sensi bulmayı deneyebilirsiniz.

E-DPI olayı bana göre saçma, kişinin alışkan olduğu DPI ve sens değerlerini kullanması daha doğru bence, herkesin mouse ağırlığı ve eklem kapasitesi aynı değil. E-DPI'ı tam olması gereken aralıktaki değerlerle oynarken e-DPI ile alakasız değerlerden daha kötü aim alıyorum.
 
E-DPI olayı bana göre saçma, kişinin alışkan olduğu DPI ve sens değerlerini kullanması daha doğru bence, herkesin mouse ağırlığı ve eklem kapasitesi aynı değil. E-DPI'ı tam olması gereken aralıktaki değerlerle oynarken e-DPI ile alakasız değerlerden daha kötü aim alıyorum.

O sens ve DPI'ı örnek olarak verdim basit olsun kolay anlaşılsın diye, onu kullanmasını önermedim eksik ifade etmişim kendimi. Sens algısını etkileyen çok fazla etken var şu aralık en iyisi veya avantajlısı diye bir şey söylemek çok yanlış, s1mple'a bakın adam 400 DPI 3.1 sens oynuyor alakası yok klasik 800 E-DPI algısıyla, çatır çatır da vuruyor. Ben yeni sens bulma konusunda öyle dedim, küçük hareketlerde aynı E-DPI'da düşük DPI ve yüksek DPI farklı deneyim sunuyor, en rahat olanını bulmalı bir kişi. Küçük hareketlerde zorlanmamak için movement olarak alıştığı sensi değiştireceğine küçük hareketlerde onu rahatlatacak DPI'a geçmesi, E-DPI aynı kaldığı için movement açısından büyük bir değişiklik de hissetmemesi kişinin yararına olur demek istemiştim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı