CS2'de alınan killer nasıl?

Daha fazla  
17 yasindayim. Arkadaslarla oynuyoruz bende parbikson aim var. Bu 2 killi de arkadaslarin sayesinde aldim yani tam bir kolsuz gibiyim. Sizce nasilim size gore?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-10-09-59-03-349_com.miui.gallery.jpg
    173,6 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gidin basit eğlencede aim kasın biraz.

Rekabetçi de takımıma gelseniz 10 dakika sonra oylamayla attırırım. Rekabetçi size fazla şuan. Ranklar ne acaba?

Ölüm maçı oynayarak oyunda nasıl daha iyi olabileceğine dair videolar izleyip mouse hassisayet ve crosshair ayarlarını yapmalısın sonrasında daha da gelişecektir.

Aim yoksa P90 var, onunla oyna minimum 10 kill alırsın.

Hocam gidin basit eğlencede aim kasın biraz.

Rekabetçi de takımıma gelseniz 10 dakika sonra oylamayla attırırım. Rekabetçi size fazla şuan. Ranklar ne acaba?
Valla 11 yasimdan beri tabi yuksek ranklarla ayri ayri ilarak oynuyorum arkadaslarimin 2500 3000 saati var onlarin rankindan kisiler geldigu icin boyle oldu buyuk ihtimal hocam ama bende iyi oynayamiyorum ve oyunlarda oyle cok gelismek sacma geliyor bir zamani oyuna harcamak
Ölüm maçı oynayarak oyunda nasıl daha iyi olabileceğine dair videolar izleyip mouse hassisayet ve crosshair ayarlarını yapmalısın sonrasında daha da gelişecektir.
Takımdakiler arkadaşın olmasa oyundan atılmıştın.

P90 alıp sadece W ve ateş tuşuna basılı tutarak kill alma ihtimaliniz yüksek. Karşımdaki rakipler bana göre çok yüksek olunca öyle yapıyorum genelde güzel kill getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…