G garevaci Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 CS2 oynarkken Alt Tab atıldıgında ana ekranda mouse imleci takıla takıla ilerliyor. Minik minik takıla takıla ilerliyor, sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025
CS2 oynarkken Alt Tab atıldıgında ana ekranda mouse imleci takıla takıla ilerliyor. Minik minik takıla takıla ilerliyor, sebebi ne olabilir?
Kkucles Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #2 4:3 mü oynuyorsunuz hocam? Artı 0 Eksi
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.167 Makaleler 10 Çözümler 59 19 Ağustos 2025 #3 garevaci dedi: CS2 oynarkken Alt Tab atıldıgında ana ekranda mouse imleci takıla takıla ilerliyor. Minik minik takıla takıla ilerliyor, sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Alt + tab çoğu oyunu bug’a sokuyor, Alt + tab bası yön tuşlarıyla diper Artı 0 Eksi
garevaci dedi: CS2 oynarkken Alt Tab atıldıgında ana ekranda mouse imleci takıla takıla ilerliyor. Minik minik takıla takıla ilerliyor, sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Alt + tab çoğu oyunu bug’a sokuyor, Alt + tab bası yön tuşlarıyla diper
KS KS G garevaci Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #4 Evet 4.3 oynuyorum. Kkucles dedi: 4:3 mü oynuyorsunuz hoca Genişletmek için tıkla... 328914 dedi: Alt + tab çoğu oyunu bug’a sokuyor, Alt + tab bası yön tuşlarıyla diper Genişletmek için tıkla... Baska tur oyunlarda denedim ayni cozunurluge cekip cs2 ile alakali sanirsam. Artı 0 Eksi
Evet 4.3 oynuyorum. Kkucles dedi: 4:3 mü oynuyorsunuz hoca Genişletmek için tıkla... 328914 dedi: Alt + tab çoğu oyunu bug’a sokuyor, Alt + tab bası yön tuşlarıyla diper Genişletmek için tıkla... Baska tur oyunlarda denedim ayni cozunurluge cekip cs2 ile alakali sanirsam.
Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2025 #5 Kkucles dedi: 4:3 mü oynuyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Tam ekran pencereliye 4:3 geldi bu bir sorun değil artık. Artı 0 Eksi
Kkucles dedi: 4:3 mü oynuyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Tam ekran pencereliye 4:3 geldi bu bir sorun değil artık.
KS KS G garevaci Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #6 Öyledolaşanbirisiyim dedi: Tam ekran pencereliye 4:3 geldi bu bir sorun değil artık. Genişletmek için tıkla... Pencereli ekrana cemince rahat edemiyorum. Artı 0 Eksi
Öyledolaşanbirisiyim dedi: Tam ekran pencereliye 4:3 geldi bu bir sorun değil artık. Genişletmek için tıkla... Pencereli ekrana cemince rahat edemiyorum.
Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2025 #7 garevaci dedi: Pencereli ekrana cemince rahat edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçip tekrar deneyin yine oluyorsa tam ekrandan sorun değil demektir. Artı 0 Eksi
garevaci dedi: Pencereli ekrana cemince rahat edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçip tekrar deneyin yine oluyorsa tam ekrandan sorun değil demektir.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.167 Makaleler 10 Çözümler 59 19 Ağustos 2025 #8 328914 dedi: Alt + tab çoğu oyunu bug’a sokuyor, Alt + tab bası yön tuşlarıyla diper Genişletmek için tıkla... Metrodaydım da yazamamışım. Yön tuşlarıyla diğer pencereleri seçip enter basın yazacaktım. garevaci dedi: Baska tur oyunlarda denedim ayni cozunurluge cekip cs2 ile alakali sanirsam. Genişletmek için tıkla... CS2’de Alt Tab atınca nadiren ekranımda garip renk değişimleri oluyor benim. Artı 0 Eksi
328914 dedi: Alt + tab çoğu oyunu bug’a sokuyor, Alt + tab bası yön tuşlarıyla diper Genişletmek için tıkla... Metrodaydım da yazamamışım. Yön tuşlarıyla diğer pencereleri seçip enter basın yazacaktım. garevaci dedi: Baska tur oyunlarda denedim ayni cozunurluge cekip cs2 ile alakali sanirsam. Genişletmek için tıkla... CS2’de Alt Tab atınca nadiren ekranımda garip renk değişimleri oluyor benim.