meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Windows 11 kullanırken bu sorun yoktu. Windows 10'a geçtim CS2 de Alt Tab attıktan sonra oyuna geçmek isteyince oyuna geçiyor sonra tekrar Alt Tab'a geçiyor sürekli spamlamadığım sürece oyuna geri dönemiyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Windows 11 kullanırken bu sorun yoktu. Windows 10'a geçtim CS2 de Alt Tab attıktan sonra oyuna geçmek isteyince oyuna geçiyor sonra tekrar Alt Tab'a geçiyor sürekli spamlamadığım sürece oyuna geri dönemiyorum. Nasıl düzeltebilirim?
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 559 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Oyunu pencereli tam ekranda oynayarak aynı işlemleri dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 erdmee dedi: Oyunu pencereli tam ekranda oynayarak aynı işlemleri dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun pencereleri tam ekrana alınınca 4:3 olmuyor, denemiştim. Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Oyunu pencereli tam ekranda oynayarak aynı işlemleri dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun pencereleri tam ekrana alınınca 4:3 olmuyor, denemiştim.