Nomu
Femtopat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- AMD XFX 6600XT / İntel i3 12100f / / (2x8) 16gb apancer DDR4 3200 mhz Ram / MSİ PRO H610M-B DDR4 Anakart / Noctua Kule tipi işlemci soğutcu / 2TB + 512gb SSD / LG 27' 2K 144 hz / Razer DeathHadder V2 X hyperspeed mouse / Gamepower overlord TKL brown switch / Corsair void 7.1 /
Düne kadar bir şey yoktu. Bugün büyük toplu Windows 11 güncellemesi geldi onu yaptım. Ondan kaynaklımı bilmiyorum. Geriye dönmek için yedek aradım ama o özellik kapalıymış güncellemeden öncesinede dönemiyorum. AMD 6600 XT ekran kartım var yakın zamanda ekran kartına güncelleme gelmedi. 4:3 özel çözünürlükte oynuyordum. Araştırdım özel çözünürlükten kaynaklanabilir dediler, özel çözünürlüğü kaldırdım, DDU ile ekran kartı Drive'larını kaldırdım yeniden yükledim, oyunun dosyalarını doğruladım, oyunu sildim yükledim. Sorun bir türlü çözülmedi. Vibranceguı uygulamasını söyleyenler vardı indirdim VirusTotal'de trojan gözüktüğü için kurmadım. 16:9 da herhangi bir sıkıntı yok, 4:3 yapınca bu sorun oluyor, 16:9'da hayatta oynayamam. Çözümlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.
up

up
upDüne kadar bir şey yoktu. Bugün büyük toplu Windows 11 güncellemesi geldi onu yaptım. Ondan kaynaklımı bilmiyorum. Geriye dönmek için yedek aradım ama o özellik kapalıymış güncellemeden öncesinede dönemiyorum. AMD 6600 XT ekran kartım var yakın zamanda ekran kartına güncelleme gelmedi. 4:3 özel çözünürlükte oynuyordum. Araştırdım özel çözünürlükten kaynaklanabilir dediler, özel çözünürlüğü kaldırdım, DDU ile ekran kartı Drive'larını kaldırdım yeniden yükledim, oyunun dosyalarını doğruladım, oyunu sildim yükledim. Sorun bir türlü çözülmedi. Vibranceguı uygulamasını söyleyenler vardı indirdim VirusTotal'de trojan gözüktüğü için kurmadım. 16:9 da herhangi bir sıkıntı yok, 4:3 yapınca bu sorun oluyor, 16:9'da hayatta oynayamam. Çözümlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.
up

Son düzenleme: