catari Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #11 adosa dedi: İlk satışa çıktığı anda maksimum 2-3 USD olacak operasyon süresince 50 cent'e kadar düşecek sonradan aylar içerisinde kendisini toparlayacak. CS'deki her operasyon bu şekilde ilerledi bu operasyonda da muhtemel senaryo bu olur. Genişletmek için tıkla... Çıkışı ne zaman bilmiyorum fakat çıktıgından 1 hafta sonra düşer sanırım. Çıkışa yetişirse 20-25 tane parasını cıkartır herhalde
adosa dedi: İlk satışa çıktığı anda maksimum 2-3 USD olacak operasyon süresince 50 cent'e kadar düşecek sonradan aylar içerisinde kendisini toparlayacak. CS'deki her operasyon bu şekilde ilerledi bu operasyonda da muhtemel senaryo bu olur. Genişletmek için tıkla... Çıkışı ne zaman bilmiyorum fakat çıktıgından 1 hafta sonra düşer sanırım. Çıkışa yetişirse 20-25 tane parasını cıkartır herhalde
7 718705 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 307 Çözümler 1 8 Ekim 2024 #12 catari dedi: Çıkışı ne zaman bilmiyorum fakat çıktıgından 1 hafta sonra düşer sanırım. Çıkışa yetişirse 20-25 tane parasını cıkartır herhalde Genişletmek için tıkla... Eski operasyon kasalarının fiyat analizine bakabilirsin karşılaştırma yapmak adına
catari dedi: Çıkışı ne zaman bilmiyorum fakat çıktıgından 1 hafta sonra düşer sanırım. Çıkışa yetişirse 20-25 tane parasını cıkartır herhalde Genişletmek için tıkla... Eski operasyon kasalarının fiyat analizine bakabilirsin karşılaştırma yapmak adına
catari Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #13 adosa dedi: Eski operasyon kasalarının fiyat analizine bakabilirsin karşılaştırma yapmak adına Genişletmek için tıkla... Aylar sonra bayagı artmıs bir kacına baktım da tutuladabilir aslında ama bunda öyle bi etki olur mu bilemedim
adosa dedi: Eski operasyon kasalarının fiyat analizine bakabilirsin karşılaştırma yapmak adına Genişletmek için tıkla... Aylar sonra bayagı artmıs bir kacına baktım da tutuladabilir aslında ama bunda öyle bi etki olur mu bilemedim