Yeni güncelleme gelmiş. Saçma sapan bir şeyler olmuş. Artık Dust 2 olmayacak mı? Başka haritaların içine konulmuş yauv bir zevkimiz vardı haa. Basit eğlencede oynuyordum keyif alarak
Valve ne yapacağını şaşırdı. Önce oyunu bozdular ve sonrada Dust 2 'yi kaldırdılar demek. Ben mermi gitmeme olayından dolayı sildim, Dust 2 'yi de sildiyseler eğer ben onları tamamen sildim, daha hiç kurmam bile.
Valve ne yapacağını şaşırdı. Önce oyunu bozdular ve sonra da Dust 2'yi kaldırdılar demek. Ben mermi gitmeme olayından dolayı sildim, Dust 2'yi de sildiyseler eğer ben onları tamamen sildim, daha hiç kurmam bile.
Şu oyunu ben yönetsem daha iyi yönetirim. Hilelere çözüm getirince oyunun oynama derecesi düşecek kafasındalar. Ayrıca sub-tick dediler ama 128 tickte bile daha iyi mermiler gidiyor.
Yeni güncelleme gelmiş. Saçma sapan bir şeyler olmuş. Artık Dust 2 olmayacak mı? Başka haritaların içine konulmuş yauv bir zevkimiz vardı haa. Basit eğlencede oynuyordum keyif alarak.
Ben hayatımda bu kadar kötü rank ve oda bulma sistemi olan oyun görmedim. Önceden ne iyiydi. Tek rekabetçi sistem vardı. Odalar gözüküyordu istediğine katılıyordun. Şimdi hem seçkin var hem normal rekabetçi.