K kerafb Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #21 Park Müdürü Benson dedi: @kerafb, oyun sadece Dust 2'den ibaret değil. Diğer maplere de alışın. Genişletmek için tıkla... Kayra342727 dedi: Bence iyi olmuş hep Dust 2 oynuyordum şimdi Mirage Inferno falan gelmeye başladı görüş açım değişti Valve amacı buydu zaten. Genişletmek için tıkla... Vallaha sildim oyunu. Zaten çok fazla oynamıyordum. Bu saatten sonra gidip diğer mapları öğrenip hafızamda kaydedemem. Bende güzel bir teknik analiz kursu var. Tüm zamanı ona ayırıcam.
Park Müdürü Benson dedi: @kerafb, oyun sadece Dust 2'den ibaret değil. Diğer maplere de alışın. Genişletmek için tıkla... Kayra342727 dedi: Bence iyi olmuş hep Dust 2 oynuyordum şimdi Mirage Inferno falan gelmeye başladı görüş açım değişti Valve amacı buydu zaten. Genişletmek için tıkla... Vallaha sildim oyunu. Zaten çok fazla oynamıyordum. Bu saatten sonra gidip diğer mapları öğrenip hafızamda kaydedemem. Bende güzel bir teknik analiz kursu var. Tüm zamanı ona ayırıcam.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.770 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #22 @kerafb, Gaben'ın gel abi, oyunu oyna diye yalvaracak hali yok. Karar sizin. Kararınızda pişman olmazsınız demek düşer bize.
@kerafb, Gaben'ın gel abi, oyunu oyna diye yalvaracak hali yok. Karar sizin. Kararınızda pişman olmazsınız demek düşer bize.
K kerafb Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #23 Park Müdürü Benson dedi: @kerafb, Gaben'ın gel abi, oyunu oyna diye yalvaracak hali yok. Karar sizin. Kararınızda pişman olmazsınız demek düşer bize. Genişletmek için tıkla... İyi oldu bunun olması. Tüm zamanı grafik öğrenmeye ayırmak, Forex, Kriptodan para kazanmak en mantıklı seçim.
Park Müdürü Benson dedi: @kerafb, Gaben'ın gel abi, oyunu oyna diye yalvaracak hali yok. Karar sizin. Kararınızda pişman olmazsınız demek düşer bize. Genişletmek için tıkla... İyi oldu bunun olması. Tüm zamanı grafik öğrenmeye ayırmak, Forex, Kriptodan para kazanmak en mantıklı seçim.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.770 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #24 @kerafb, o hâlde kolay gelsin.