CS2'de aynı float ve desene sahip skin iki kişide nasıl olabilir?

palermonur

Decapat
Selam arkadaşlar, elimde AWP Asiimov var, Float'ı ve desen numarası tamamen aynı olan aynı skin başka birinin envanterinde de duruyor. Stickerlar farklı ama teknik olarak böyle bir skin sadece bir kişide olmalı, iki yerde aynı skin nasıl olabiliyor? Bu neden olur sizce? Steam veya başka sitelerde nadir bir hata mı var acaba?
Bir de şöyle bir durum var, bu benim skinim için problem olur mu? Steam böyle bir şey görüp skinimi siler ya da geçersiz sayar mı? Bilen varsa anlatsın, teşekkürler.

Bu benim hesabım: Steam Community :: diabetes :: Item Inventory
Bu da aynı skine sahip kişinin hesabı: Steam Community :: endoraxgod :: Item Inventory

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (344).png
    1,9 MB · Görüntüleme: 48
  • Ekran Görüntüsü (346).png
    1,9 MB · Görüntüleme: 46
Eski zamanlarda dupe yapıldı diye biliyorum.

Skini aradım ama sadece 1 tane sonuç çıktı, aynı skine sahip adamın skini CSFloat database 'e daha kaydedilmemiş gibi.

Dosya Ekleri

• csf.PNG
    273,3 KB · Görüntüleme: 21
O tamamen şans aynı float desen numarası çıkabilir.

Şans isi olabilir bazen.

CSFloat sitesinde bu AWP Asiimov'un daha önce o kişide olduğunu görüyorum, geçmiş sahip olarak kayıtlı yani. Ama şu an hem onun envanterinde hem de benim envanterimde aynı skin (aynı float ve desen numarası) duruyor. Yani geçmişte o kişideydi tamam, ama şu anda da ikimizde birden aynı skin var gibi görünüyor. Bu nasıl mümkün olabilir?

Ayrıca o kadar basamaklı sayının aynı olması 100 milyarda 1'den bile daha düşük üstüne 1000 de 1 ihtimal olan patternin de aynı olması kesinlikle imkansız.

Ve bu skine sahip olan kişi itemini 5 yıl önce tradelemiş gözüküyor fakat hala envanterinde farklı stickerler ile duruyor.

Hatta bu arkadaşta da varmış aynı skin kim bilir daha kimlerde vardır.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (347).png
    309,3 KB · Görüntüleme: 18
  • Ekran Görüntüsü (348).png
    369,9 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran Görüntüsü (349).png
    626,7 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran Görüntüsü (349).png
    626,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…