YouTube'da geziniyordum ve önüme donk canlı yayını çıktı beleş skin için QR kodu okuttum beni bir sitelere yönlendirdi ve login yapmamı istiyor sizce gerçek mi?
YouTube'da geziniyordum ve önüme donk canlı yayını çıktı beleş skin için QR kodu okuttum beni bir sitelere yönlendirdi ve login yapmamı istiyor sizce gerçek mi?
Klasik yöntem hesabını çalmaya çalışıyor büyük ihtimalle donkun kanalı değil. Ayrıca Neden bedava bıçak dağıtsın? Hadi dağıtıyor takas için trade url ister hesabının şifresini neden istesin?
Kanka bu tarz linklere tıklama API keyini çalarlar takas yaparken skinlerini çalarlar zaten okuttuğun QR kodun üstündeki linke bak steamcominity falan yazar doğrusu: Steamcommunity şeklindedir. Geçenlerde hatta API keyi çalınan bir kişinin kelebek bıçağı ve eldiveni gitti buradaki adam: