Ryu Kaİ Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 Daha önce bu forumda soru sorulmuş ama cevaplar yanlış veya güncelleme ile rank sınırı eklendi. Bilgi almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Daha önce bu forumda soru sorulmuş ama cevaplar yanlış veya güncelleme ile rank sınırı eklendi. Bilgi almak istiyorum.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #2 Ryu Kaİ dedi: Daha önce bu forumda soru sorulmuş ama cevaplar yanlış veya güncelleme ile rank sınırı eklendi. Bilgi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi için yok seçkin için var. Seçkinde ranksız ile rankı olan oynayamıyor ve aradaki puan farkı fazla olmaması lazım örneği 3000 ile 15000 beraber oynayamaz.
Ryu Kaİ dedi: Daha önce bu forumda soru sorulmuş ama cevaplar yanlış veya güncelleme ile rank sınırı eklendi. Bilgi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi için yok seçkin için var. Seçkinde ranksız ile rankı olan oynayamıyor ve aradaki puan farkı fazla olmaması lazım örneği 3000 ile 15000 beraber oynayamaz.